in Nederland
-10% van 3 producten met de code

Communie gepersonaliseerde gift voor een kind, meisje of jongen


Ontdek onze klantgerichte giften voor de communie van een kind. Graveren of afdrukken, bieden zo'n een persoonlijke hanger met haar naam en de datum van de communie.
19,90 €
- 67 stemmen
21 opmerkingen
12,90 €
- 26 stemmen
2 opmerkingen
40,90 €
- 12 stemmen
2 opmerkingen
34,90 €
- 19 stemmen
2 opmerkingen
12,90 €
- 23 stemmen
2 opmerkingen
35,90 €
- 42 stemmen
4 opmerkingen
36,90 €
- 55 stemmen
7 opmerkingen
43,90 €
- 48 stemmen
4 opmerkingen
35,90 €
- 238 stemmen
58 opmerkingen
44,90 €
- 114 stemmen
20 opmerkingen
33,90 €
- 77 stemmen
10 opmerkingen
45,90 €
- 67 stemmen
10 opmerkingen
12,90 €
- 8 stemmen
2 opmerkingen
12,90 €
- 11 stemmen
1 reactie
16,90 €
1 stemmen
25,90 €
- 19 stemmen
3 opmerkingen
39,90 €
- 78 stemmen
11 opmerkingen
26,90 €
- 25 stemmen
11 opmerkingen

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Kies een aangepaste communie cadeau aan uw kind, uw neef of petekind te behagen. Communie, of het nu de eerste of klein, de belijdenis van het geloof of om bevestiging, is een belangrijke gebeurtenis in de religieuze reis van uw kind. Dit markeert zijn inzet voor religie en certificeert met zijn familie en de kerk, geloof en geloof.

Voor een eerste communie, meestal rond de leeftijd van 7-8 jaar, zijn er verschillende mogelijkheden om een ​​gepersonaliseerde gift aan een meisje of een jongen aan te bieden. Kies een mooie pen gegraveerd met zijn naam en datum van het evenement in staat te stellen een dierbare herinnering van deze belangrijke dag te houden. Zijn peter en meter zullen kiezen voor hem sieraden verbindingen assortiment van gepersonaliseerde armband en een foto-hanger en oorbellen die worden afgedrukt als een eenheid met een portret of een achternaam. Een gegraveerde medaille is een geschenk van essentiële persoonlijke gemeenschap. Maak een roer door het aanbieden van een bijpassende armband met dezelfde graveren.

Groeien en zijn plechtige geloofsbelijdenis en gemeenschap, zal je 12 jaar oude kind die net zijn intrede heeft gedaan in de adolescentie te genieten van een originele naam keten trend. Op kwaliteit sieraden, zilver of verguld, kunt u de naam of initialen van uw keuze graveren. Selecteer ook het lettertype van een keuze uit meer dan 60 verschillende lettertypen in de klassieke stijlen, modern of manuscripten.

Voor uw kind of tiener, kies een persoonlijk cadeau communie

Het medium van uw keuze, maak je een origineel en uniek maatwerk. Voeg een persoonlijke foto, een portret van een geliefde of een religieus icoon en bewonder direct het resultaat van je creatie via een online tool, zeer makkelijk te gebruiken. Ouder of grootouder, kom op zoek naar originele cadeau-ideeën om de bevestiging van uw zoon of dochter te vieren.

Naast de traditionele ideeën, zoals een rozenkrans, een gebedenboek of een religieuze medaille, dan kunt u uw gift van gemeenschap compleet met een decoratief object. Tafelkleed, plexiglas of fotolijst kan een modern medium te reproduceren uw persoonlijke foto's, een familieportret of een religieus icoon symbool van zijn inzet voor de kerk. Op al deze decoratieve objecten, kunt u tekst, een bericht, een gebed en een datum in te voegen.

Om dit evenement te organiseren, lofts gesneden dragees, chocolade of amandel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, belt u uw gunsten van kleine doosjes die kunnen worden aangepast voor en achter met een beeld en tekst. Visualiseer direct renderen uw creëren en aanpassen als nodig is om een ​​perfect resultaat te bereiken. Bestel elk in hoeveelheden van 100 gram en meng verschillende kleuren en het type van ruit om een ​​unieke en originele decoratie in uw familie-evenement te maken. Elk van uw gasten zullen blij zijn om met dergelijke lekkernijen zo mooi om naar te kijken zo heerlijk te genieten weg te komen!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.
eperflex