in Nederland
-10% van 3 producten met de code

Gepersonaliseerd hoodie bedrukt of geborduurd met uw foto


Geniet van het koken met een gepersonaliseerde schort met een foto van uw culinaire exploits met een boodschap.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
14,90 €
- 132 stemmen
65 opmerkingen
17,90 €
- 106 stemmen
28 opmerkingen
18,90 €
- 40 stemmen
21 opmerkingen
14,90 €
- 35 stemmen
15 opmerkingen
24,90 €
- 17 stemmen
3 opmerkingen
24,90 €
- 16 stemmen
3 opmerkingen
28,90 €
- 31 stemmen
5 opmerkingen
28,90 €
- 24 stemmen
2 opmerkingen
16,90 €
- 18 stemmen
1 reactie
28,90 €
- 28 stemmen
4 opmerkingen
21,90 €
- 13 stemmen
1 reactie
28,90 €
- 3 stemmen
1 reactie
19,90 €
- 21 stemmen
1 reactie
28,90 €
- 8 stemmen
1 reactie
28,90 €
- 12 stemmen
2 opmerkingen
21,90 €
- 15 stemmen
1 reactie
21,90 €
- 13 stemmen
1 reactie
55,90 €
- 14 stemmen
1 reactie
28,90 €
- 15 stemmen
1 reactie
18,90 €
1 stemmen
28,90 €
4 stemmen
28,90 €
- 22 stemmen
1 reactie

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Keuken schort Aangepast voor elke gelegenheid

Onthul de leider in u met een gepersonaliseerde schort! Maak in een mum van tijd dankzij onze online tovenaar, geborduurd of bedrukt model dat zal indruk maken op uw gasten door een foto, voornaam, initialen of logo toe te voegen als u wilt.

Een gift voor vrouw die ongetwijfeld behaagt de oma's en moeders willen we ter gelegenheid van de Dag of grootmoeders Mother's bedanken voor hun goede eten. Laat varen je fantasie en downloaden van uw kinderen of kleinkinderen tekening, een foto van uw beste cupcakes of een beetje liefdevolle en hebberig tekst ... Maak je vrouw schort met een warboel foto en begeleiden hem naar de één van onze gepersonaliseerde cadeaus zoals magische mok, t-shirts of foto op canvas. Of u nu wilt verblijven in de wereld van het koken met een doek en gepersonaliseerde servetten, keuken handschoen, geborduurde toque of een foto mat, of u liever een decoratief object als de straat teken te kiezen, de iPhone shell, douane kussen of foto afdrukken Gravissimo biedt een brede selectie van gepersonaliseerde cadeaus.

Uw kind houdt van tijd doorbrengen in de keuken met u of zijn oma? rust het dan ook een leuke gepersonaliseerde schort, bedrukt met een foto van zijn exploits of geborduurd met zijn naam. Een ruime keuze aan kleuren en modellen kunt u op zoek naar de keukenschort kind het beste is voor hem, ongeacht zijn leeftijd. Onze favoriet is het kind model schilderij schort! Naast een borduurwerk gemaakt door ons team, zal je kleine meisje of jongen zijn eigen persoonlijke touch toe te voegen met de meegeleverde verf buizen. Afwasbaar met water, zal het schoon te maken in een knipoog en kan worden gebruikt voor een lange tijd dankzij de geweldige kwaliteit!

Chef-kok of een tuinman, ontdek onze aangepaste keuken schorten

Polyester schort wit of zwart schort ook aan te passen zijn een ideaal geschenk voor een moderne man die koken houdt. Verfraaid met een humoristische zin of grappig, een compliment, een aanmoediging of een foto van haar meest succesvolle gerecht, zal hij er trots op zijn sommelier schort dragen met je creatie en zal overnemen genoegen om te koken tot heerlijke maaltijden. Denk ook aan uw papa voor Vaderdag of zijn verjaardag. Wie 's avonds met een vriend houdt zal nooit verlaten zijn nieuwe barbecue kit met geborduurde schort. Een hoodie man behoort cadeau-ideeën die de geesten zal in het teken!

restauratie professionals denken marketing zal kleden en hun teams bij het bord van de inrichting om een ​​mooie business unit en een zeer zakelijke presentatie te maken. Cook, partijleider, sommelier of server, iedereen zal de aangepaste beschermende kleding model dat het beste past bij hun bedrijf te vinden! Kies deze gepersonaliseerde giften om uw gasten te verrassen op een evenement. Ze zullen al snel het gevoel in de huid van een groot leider met onze geborduurde patroon en improviseren blauw lint op een dag op een kookworkshop. Word lid van een koken broek, ontluikende koks kunnen hun talent te oefenen zonder het risico van vuil! Onder onze keuken kleren en theedoeken, ook ontdekken de witte keuken jas borduurwerk, als een trui of blouse, voor originele werkkleding en kwaliteit.

Ontdek ook 100% katoen geborduurde schorten voor de tuinman of bloemist. Versierd met een mooi symbool, dit cadeau idee geborduurd pak zowel een individu als een professional. Wij bieden volumekortingen op basis van het volume besteld. Voor grotere aantallen, vraag ons voor een offerte!

Biedt een originele gepersonaliseerde schort bedrukt met een foto of geborduurd met een naam

Ons assortiment van goedkope producten en maatwerk komt in veel verschillende kleuren en patronen voor uw plezier. Uw personalisatie weerstaan ​​wast via onze drukproces kleur geïmpregneerd in het materiaal en onze hoge kwaliteit en een hoge sterkte borduurwerk. Je hebt plezier maken van uw eigen gepersonaliseerde gift gemaakt voor onze online tool, zo vriendelijk en intuïtief!

Een gepersonaliseerde schort is een origineel en praktisch cadeau om te geven voor de kerst, voor een feest of een housewarming. Het zal de hele familie (man, vrouw, kind) en zowel amateurs en professionals te verleiden! Crack voor een vrouw of een kind schort en maakte genoegens rond u met iets nuttigs elke dag.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.