Over Ontdek onze succesverhaal

het concept

Gravissimo is een project in 2007 geïnitieerd door twee Web Ondernemers in het zuiden van Frankrijk (Marseille specifiek), aldus het bedrijf Si-Creative werd geboren.

Na te hebben vastgesteld een onvolledige aanbod op de markt voor de verkoop van sieraden en geschenken, is ons kleine team ontwierp deze winkel, exclusief beschikbaar op het internet, om unieke geschenken aan te bieden tegen betaalbare prijzen en natuurlijk aangepast.

Na verloop van tijd is het assortiment uitgebreid om beter te voldoen aan uw verwachtingen met dog tag hangers, Zippo aanstekers, sleutelhangers, medaillons en dierlijke pennen, gevallen voor laptops en tablets, t-shirts, mokken, canvas schilderijen en vele andere dingen ...

Met het oog op de beste voordelen en diensten aan te bieden, hebben wij een online wizard intuïtief en plezier, zodat u uw eigen verpersoonlijking te maken en de resultaten (foto's, afbeeldingen, teksten en symbolen ... alles bekijken gecreëerd pass).

Met meer dan 100 000 klanten om onze credit, weet dat gepersonaliseerde geschenken, we goed kennen het onderwerp!

Voor al deze jaren, Gravissimo zag een waar succesverhaal en voor dat wij danken u.

ons team

team Gravissimo
Oorspronkelijk uit Gravissimo, van links naar rechts : Nil, Silvin, Lydie

Ons team volgt u en verwent u van uw aankomst

Silvin : oorspronkelijk het project, is de piloot in het vlak (zelfs als hij auto verkiest). Hij had het idee en was in staat om het juiste moment om gepersonaliseerde geschenken aan te bieden te kiezen. Hij werkt aan het ontwerp van de winkel, sales professionals en begeleidt met Nile productie, het verzenden en volgen orders.

Nil : co-piloot, neemt hij de zorg van (de) site (s), servers en alles is een beetje technisch (php, js, sql en andere acroniemen barbaren). Zonder hem is dit niet meer "On Target" maar "Midden in de muur". Hij brengt het grootste deel van zijn tijd op zijn pc, maar nog steeds aan al uw problemen. Hij houdt ook toezicht op de markt brengen, met inbegrip van SEO voor onze e-shop op het web.

Sophie : verantwoordelijk voor de communicatie, maar ook de klantenservice, is de linkerarm van de Nijl en Silvin en steunen (letterlijk en figuurlijk) in het beheer van het bedrijf elke dag. Oh ja, het verbetert ook onze fouten (we niet veel doen, maar eigenlijk leuk)..

Zoé : Het is verantwoordelijk voor de productie etsen. Altijd vrolijk en vriendelijk, het brengt een vreemde sfeer in de studio en is trots op zijn altijd accuraat en efficiënt.

Jennifer : Naast Teddy heeft ze de leiding over de drukproductie. Zij behandelt gepersonaliseerde geprinte geschenken. (Quasi) Perfect, ze is efficiënt en altijd op het rendez-vous. Het helpt ook bij sublimatie wanneer er veel bestellingen zijn.

Teddy : Hij was verantwoordelijk voor de productie van sublimatie en beheert het hele productieteam production.Responsable hij alles wat er gebeurt om het proces te verbeteren bestuurt. Zijn specialiteit is het voorraadbeheer en opslag (het is een beetje manisch aan de randen). Het draagt ​​al uw producten, altijd in goede humor en muziek.

Aude : het is onze communicatie-assistent en je vertellen een beetje over de schermen van Gravissimo, en natuurlijk zal u op de hoogte van al ons nieuws te houden. Ze is ook betrokken nieuwe producten toe te voegen aan de winkel, beschrijvingen van categorieën en redactionele optimalisatie.

Het maken van een Marseillaise

Gravissimo à Marseille

Gravissimo is de handelsnaam van Si-Creative, een familiebedrijf dat zijn energie put uit de zon van de Provence.

Met betrekking tot het bedrijf te evolueren, hebben onze twee kleine hersenen intact hield de relatie en het vertrouwen dat zij hebben verworven en die waren, en zijn nog steeds, het succes van Gravissimo.

Wij bieden graveermachines (lasers en percussie), high definition printers, persen en sublimatie mok persen die draaien op volle snelheid door middel van een combinatie van technische vaardigheden en know-how. Het resultaat: elke bestelling bij ons is een uniek stuk, onze meesterwerk, uw tevredenheid.

onze lokale

Gravissimo Gravure Workshop

Gelegen in de 2e wijk van Marseille, dicht bij de historische wijk Panier en de Euromediterranee, het veranderen, ons pand zowel van onze productie, verzending van uw bestellingen en kantoren. Zo garanderen wij reactievermogen en de totale flexibiliteit bij de behandeling van uw orders.

Hoewel we graag onze klanten te voldoen, kunnen we op dit moment niet ontvangen publiek op ons terrein (voor regelgeving en veiligheid). Maar maak je geen zorgen, we uw oproepen en e-mails te beantwoorden altijd. En als we op een dag een fysieke winkel te openen (in Marseille natuurlijk), zult u de eerste op de hoogte en uitgenodigd om te komen en "gift" discussiëren over koffie!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.