De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Maak je fotoalbum en uw persoonlijke boek

  • fotoboek verkrijgbaar in diverse formaten
  • harde gepersonaliseerde kaft met tekst en beeld
  • Snelle levering in 24 uur per dag beschikbaar
  • Online Wizard, hoeft geen software te installeren
  • High definition afdrukken op glanzend papier 250g / m²
  • Geen minimum pagina
  • Aantal foto's / onbeperkt teksten per pagina
  • Duidelijke prijzen, zonder verrassingen: € 10,90 cover + 1 € per pagina
  • Verschillende thema's om uit te kiezen

Foto Album Classic White


29,90 € 10 pagina's
(€ 1 de pagina +)
Gravissimo biedt de mogelijkheid om een ​​persoonlijke fotoboek te maken! Je hebt veel foto's en in plaats van ze op te slaan in een kast of op uw computer, wilt u in staat zijn om de meest te kijken? Je kunt doen met deze Klassiek wit fotoalbum. Geniet van een dozijn templates beschikbaar voor u om uw foto's toe te voegen aan verschillende locaties (1-6 verschillende foto's per pagina). U kunt uw tekst in de aanpassing gebieden verstrekt. Alles zal worden omlijst door een mooie witte versiering, elegant en modern. Eindigde fotolijsten dat snap, maak uw aangepaste fotoboek met uw foto's gedrukt op wit. Hier is een originele foto cadeau voor het vastleggen van herinneringen met familie of vrienden. Maak uw grote evenementen verhalen en beleef de beste momenten van je leven door middel van de foto-album! Je bent meer recent vader of moeder, maak een foto album op de geboorte van uw kind, herinneringen die we moeten vangen en te houden! Een huwelijk om je heen, hier is een geweldig cadeau idee om jezelf te ontwerpen voor dat moment is voor altijd gegrift in ons geheugen. 50 jaar van je vader, is dit de perfecte gelegenheid om een ​​boek te maken met hem al zijn dierbaarste herinneringen! Maak een foto album in liggend formaat op een witte achtergrond. Uw foto's worden afgedrukt op kwaliteit glanzend papier 250g / m². Om uw foto's te illustreren, kunt u besluiten om een ​​tekst met de keuze van het lettertype, de kleur en de grootte van het schrijven te zetten. Harde kaft is ook klantgericht. Wij bieden u een online wizard zult u niet nodig om software te downloaden! Voor dit cadeau nog leuker, flip het gezin. Vergeet niet uw mooiste momenten met deze gepersonaliseerde foto album van jou. Pass deze generatie op generatie fotoboek voor uw herinneringen nog in uw gezin en uw kleinkinderen kunnen ook weten uw geschiedenis, is uw traditionele album beter uitkijken.
Foto Album Classic White - 30 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Foto Album Classic Black


29,90 € 10 pagina's
(€ 1 de pagina +)
Houd uw favoriete foto's op een tijdloze steun met dit klassieke zwarte fotoalbum. Geniet van de warmte en elegantie van dit album model waarbij een zwarte achtergrond zal worden toegepast op alle pagina's van het frame van uw foto's met moderne en sublimeren hen. Uw fotoboek kunnen snel en eenvoudig worden gemaakt via onze online design tool. Een effectieve en originele manier om herinneringen die u niet wilt zien verdwijnen houden. Geniet van kwaliteit foto albums voor een koopje! Uw foto's worden afgedrukt op glanzend papier (grammage 260g / m2). Met Gravissimo, geen verrassingen bij het afronden van uw bestelling, het tarief is duidelijk en bevat alle opties: Harde gepersonaliseerde kaft, dik fotopapier, glanzende afwerking. Verzending is gratis binnen 7 dagen en in geval van nood, voor een last minute cadeau, kunt u uw persoonlijke foto album binnen 48 uur te ontvangen. Maak een aangepaste fotoboek door het toevoegen van uw eigen foto's en tekst op elke pagina. Wij bieden een breed scala van sjablonen en lay-outs voor u om te kiezen voor elke pagina de manier waarop u uw foto's. Volledige pagina, in de montage schillen mengt mode collage of plakboek, of mozaïek, uw persoonlijke afbeeldingen in de best mogelijke manier met de zwarte achtergrond aanwezig op dit album model worden gemarkeerd. Cadeau aan gepersonaliseerde gift aan je moeder voor de volgende Moederdag en haar te verrassen! Gebruik deze originele foto object naar een plakboek dat heel lang zal blijven creëren. Maak een foto album is nog nooit zo aangenaam geweest met lay-outs die wij aanbieden. Het moeilijkste deel zal de foto's die u ervoor kiest om deze fotogift toe te selecteren. Uitoefening van uw creativiteit en verbeelding door de creatie tool online!
Foto Album Classic Black - 30 x 20 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Stort je op het avontuur van het fotoboek. Ontdek deze noviteit in Gravissimo die u toelaat om uw eigen persoonlijke fotoalbum te maken. Dit prentenboek is om gepersonaliseerde geschenk voor gelegenheden: Baby geboorte verjaardag vergadering, kerst, reizen naar de andere kant van de wereld ... Zo vele redenen om te willen om uw herinneringen op een enkele steun en praktisch te houden. Maak een foto album is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest! Veel plezier en geniet van de resultaten in een moment via onze online creatie software. Laat ruimte voor uw creativiteit en stel je een uniek fotoboek!

Vandaag nemen we een aantal foto's per dag, ofwel met een digitale camera en nu met de nieuwste generatie smartphones aanbieden van hoogwaardige digitale fotografie gelijk. Het aangepaste object is de beste manier om leven te geven aan deze beelden en kunnen elke dag te bewonderen. Of u nu kiest voor een aangepaste shell, mini fotoboek of een foto sticker XXL, zul je plezier in het verbeelden een originele steun voor uw mooiste portretten of familie vakantie herinneringen. De beste foto's die u hebt genomen zullen worden ontwikkeld en onderhouden met deze aangepaste objecten.

Bieden een persoonlijke fotoboek van Gravissimo

Maak een uniek boek met de vele mogelijkheden van de lay-out en thema's die wij aanbieden. Inderdaad, kunt u het aantal pagina's dat het beste past bij uw behoeften te kiezen. Op Gravissimo, geen minimum pagina's, zal uw fotoalbum slechts 2 pagina's of 10 pagina's bijvoorbeeld bevatten. Deze foto object zal uw collectie foto gaven te vullen. Maak van de gelegenheid om te ontdekken en bieden ook een gepersonaliseerde mok of een foto kussen.

Geniet van de beste kwaliteit tegen lage prijzen! Uw foto's worden afgedrukt op een satijnen glossy fotopapier kwaliteit, met een gewicht van 250g / m². We hebben gekozen voor een soort satijn kwaliteit papier en gebruik een Kodak-printer voor het renderen van heldere en ware kleuren.

En je kunt een heleboel foto's op dit album te zetten, het aantal beelden per pagina is onbeperkt! Om uw herinneringen te illustreren, kunt u besluiten om de tekst met de keuze van het lettertype, kleur en grootte van de afschrijving toe te voegen. Dit zal u toelaten om bijschrift en te verduidelijken bij het afspelen van uw foto album boek. Harde kaft is ook klantgericht (buitenrand). Om uw foto album om de beste te zijn, kunt u een thema dat een extra charme aan uw foto's geeft te kiezen. Ontdek een verjaardag thema, reis foto's, geboorte of Valentijnsdag om je liefde te verklaren aan je vriendin of vrouw.

Deel dit gepersonaliseerd fotoalbum met familie

Voor deze persoonlijk cadeau nog leuker, flip het gezin. Geniet van uw mooiste vakantie herinneringen met uw kinderen, het aandeel van de mooiste momenten van uw huwelijk met je vrienden of zelfs herinneren deze prachtige reis die je met familie hebben gemaakt deze zomer! Maak een fotoboek over de gebeurtenissen van je leven (terug naar school van uw kinderen, verjaardag ...), die u kunt houden voor vele jaren en u kunt uw kinderen te geven wanneer ze opgroeien, zodat ze kunnen ook ze delen met hun kinderen later. Maak een origineel verjaardagscadeau was nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de gepersonaliseerde foto album! Ook denken over het voor een kerstcadeau ongewoon dat remémorera je alle foto's genomen tijdens het afgelopen jaar. En voor Vaderdag, schuif alle momenten met je man en zijn kinderen vanaf de geboorte.

Draai de grote momenten van je leven in een speciaal fotoboek om uw afbeelding, was uw traditionele album beter uitkijken! Geen angst voor verlies van uw persoonlijke gegevens op uw smartphone, pc of externe harde schijf. Zorg ervoor dat u toegang te houden tot uw foto's herinneringen liefste dankzij de gepersonaliseerde fotoalbum Gravissimo. En als je een foto schot van hart, gebruik dan de coverfoto! En als je wilt weergegeven in een volledig scherm in uw huiskamer te zien, probeer dan de zijkant van onze bevestigingen of foto op canvas voor wanddecoratie XXL!

Gravissimo biedt een ongeëvenaarde levertijd! Uw fotoalbum kan binnen 24 uur bij u worden afgeleverd (indien vóór 12 uur besteld). Levering zal binnen 3 dagen Express zijn. Geen vervelende verrassingen dus bij het afronden van uw bestelling. Een fotoboek van hoge kwaliteit met aanpasbare harde kaft en een glanzend papiergewicht van 250 g / m² voor 1 € per pagina, u zult het nergens anders beter vinden! Foto's printen is al bijna 10 jaar onze taak, dus vertrouw ons en u zult niet teleurgesteld zijn!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd gift" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.