De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Pen gepersonaliseerd met tekst gegraveerd Ave.


Pas uw avenue vulpennen of pen gegraveerd met een boodschap. Geef een origineel en uniek cadeau voor een evenement!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Gepersonaliseerde pen Avenue is een origineel idee om uw familie te behagen: een volwassene of kind, man of vrouw, zal het hele gezin worden vervuld door deze gepersonaliseerde gift zo origineel als praktisch.

Het merk Avenue staat bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit van haar producten. De hier geselecteerde modellen zal u toelaten om dit goedkoop te bieden, maar zal worden gemaakt unieke en kostbare dankzij het branden van een naam of een bericht.

Uw gegraveerd gift zal voor het renderen van kwalitatief zeer hoogstaande en accurate worden aangepast door lasergravure. De tekst die u via onze creatie tool hebt geregistreerd zal getrouw worden weergegeven om u de grootste voldoening brengen.

Gepersonaliseerde pen Avenue zal een waardevolle en traditionele geschenk dat het hele gezin, jong of oud, meisje of Garc zal behagen

Met een ruime keuze aan lettertype, kunt u een op maat gemaakt product te creëren op basis van uw smaak en uw wensen. Van deze producten, is het echter niet mogelijk om de kleur van de gravure die gerelateerd is aan het gekozen model te kiezen.

Of u nu een gegraveerd cadeau voor terug naar school nodig, een afstudeerproject of een verjaardag, kies een aangepaste Avenue pen is zeker een winnende idee te verrassen en verwen je zoon (s) vriend (e) of je moeder.

Op dat moment het papier wordt verwaarloosd ten gunste van de toetsenborden van computers of smartphone, dit onmisbare voorwerp wordt een zeldzame gave die veel waarde in de ogen van de ontvanger zal hebben. En als je opa of je oma heeft geen computer en blijft zijn boodschappenlijstjes schrijven of schrijven brieven aan zijn vriend (en), hij of zij zal scheiden het grootste deel van zijn nieuwe pen gegraveerd met een leuk bericht of zijn naam. Je weet wat je moet doen voor het volgende feest oma of opa!

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Custom Fountain Avenue voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.