De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

PVC zeildoek en Banner Custom bedrukt met foto's goedkoop

  • Dekking binnen en buiten
  • 20 maten beschikbaar.
  • Tarp, polyester met PVC gecoat - 550gr/m2
  • Aan u geleverd in 48 uur.
  • Met oogjes om op te hangen en bungee koorden (elastieken) bestendig
  • Gedrukt, eco-solvent
  • Hoge kwaliteit
  • Respect van de kleuren en details in uw foto ' s

Het geteerde zeildoek van PVC 550


40,90 €
Bekijk onze dekzeil aangepaste reclame voor evenementen indoor als outdoor. Volledig gemaakt van PVC en versterkte glasvezel, onze dekzeilen, in print HD houd ook van het weer.

Deze omslag is in hoge definitie kleur inkt, eco-solvent, PVC 550 gram met een cut-out randen licht dat zorgt voor een robuustheid weergaloze die gewassen kan worden door de waterstraal.

Profiteer van onze haak systeem all inclusive met anjers geregeld effectief, afhankelijk van de grootte van het deksel en voorzien van banden - étires schilderijen voor de aanbesteding. Alles is inbegrepen !

Deze zak is perfect voor de meeste media van de communicatie : reclame, fitnessruimte, communicatie, beurzen, beurs stand binnen of buiten, verjaardag, bruiloft, zakelijke Bijeenkomst, Conferentie, enz...

Indien nodig, aarzel dan niet om contact met ons op voor een offerte.
Het geteerde zeildoek van PVC 550 - 150 x 50 cm

Kies uw Maat

UITGEPUT

Voor professioneel gebruik of voor een familie-evenement, het maken van een zeil aangepast met uw logo, een foto en de tekst. Deze ware medium van communicatie in PVC, voor gebruik binnenshuis of buiten, is hier aangeboden in 4 verschillende maten en efficiënt inspelen op uw behoefte. Wij kunnen ook het produceren van resultaten op kan, afhankelijk van uw beperkingen. Om dit te doen, neem dan direct contact met ons op voor een offerte !

Het zeildoek custom is een medium dat is van essentieel belang voor bedrijven. Voor de wrestauration, real estate, een sportvereniging of zelfs een aanwezigheid op een beurs, voor reclame, nodigt overal ! En nu, met Gravissimo, zult u in staat om het aan te passen aan het apparaat het maken van uw eigen ontwerp, en in het visualiseren direct de rendering. Dankzij onze online ontwerp tool, maak het leuk, stel je voor dat je de communicatie van morgen !

Banners, vitrines, interieur decoratie of kakemonos, gebruik maken van deze ondersteuning PVC goedkoop voor al uw behoeften in zakelijke communicatie. Bestendig en wasbaar in de machine gemakkelijk, dit nieuwe communicatiemiddel kan worden hergebruikt. De kleurechtheid is gegarandeerd voor vele jaren, en dat je het buiten of binnen.

Kies een zeil op maat, een medium van communicatie die uniek zijn voor uw evenementen

Deze ondersteuning meestal gewijd aan professionals kan ook gevonden worden in u, voor uw inrichting ! Dat u het organiseren van de 30 jaar van uw echtgenoot of de 18 jaar van uw dochter ? Versier je tuin met een bericht reus wenst hem een gelukkige verjaardag ! Veel plezier met het toevoegen grappige foto ' s, genomen met zijn vrienden of voor een vakantie en maak een speciale verrassing voor dit jubileum ! Wij produceren uw dekking voor de eenheid, en u leveren die klaar is voor gebruik. Daar heeft u gewoon op zoek naar een plek om het op te hangen in de tuin ! Denk over het ook voor een gebeurtenis, zoals een huwelijk, een vrijgezellenfeest of een doop. Een leuke montage van de mooiste foto ' s van je baby, genomen vanaf de geboorte, zal een zeer mooie decoratie in de kamer waar ze de doop.

Communiceren anders met uw klanten of met uw geliefde met dit originele drager. Gebruik zowel buiten-als binnenshuis. Het gemakkelijk gereinigd kan worden met een jet van het water te blijven als nieuw voor een lange tijd !

We bieden dalende tarieven van 2 identieke exemplaren (10% korting) tot wel 30% korting! Geniet van ongeëvenaarde tarieven en professionele knowhow. Uw 550g reclamedoek wordt afgedrukt in onze werkplaatsen, gebaseerd in RUMILLY, met eco-solventinkten. Het wordt snel geleverd met de meegeleverde tulebouten.

Andere gaven van de categorie "afdrukken Aangepaste Foto's" kunt u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.