De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zegelring met initialen van de Douane gegraveerde Mannen


Personaliseer een van onze zegelringen door graveren van de initialen van de naam of letter. Ets door frezen. Verkrijgbaar in vergulde goud, zilver of staal.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De zegelring is de gave om een ​​aanzoek, verloving, Valentijnsdag, een verjaardag te geven of om de liefde die je hebt voor uw lieveling te tonen! Met deze gepersonaliseerde gift aan een aantal van je verbrandt (u) plezier hebben.

Markeren een belangrijke gebeurtenis met een gegraveerde zegel. Geef hem een ​​ring en chique trend de mens naar zijn beeld. Afhankelijk van uw smaak, kies dan een zegelring 925%, een stalen ring man of een zegelring goud (18k vergulde)! Maak haar gepersonaliseerde ring van haar dromen om het dagelijks mee te nemen in het achterhoofd. Een zegelring voor de mens gegraveerd met de initialen van uw echtgenoot, papa of opa te bieden heeft voor een verjaardag of Vaderdag!

Uw man, chic en elegant met zijn gepersonaliseerd door u ring, zal trots zijn om unieke sieraden en trendy dagelijks gebruik zijn. Bied haar een ketting met een hanger man van staal die ook kan worden gegraveerd met de tekst van uw keuze, of met een foto voor sommige modellen.

Bied een gepersonaliseerde ring voor een gift originele man

Voor een authentieke stijl, overweeg dan te branden zijn initialen op deze ring en laat je meeslepen door je fantasie bij het kiezen van de grootte en het lettertype van de ruime keuze die onze online assistente heeft uitgevoerd. Mechanisch graveren, gebruikt om uw sieraden man aan te passen, is een aangewezen wijze van graveren door juweliers. Dergelijke gravure speelt op de reflectie van licht.

Vind een grote selectie van gegraveerd sieraden tegen een zeer redelijke prijs, om uw liefde te verklaren, voor altijd een evenement branden als een huwelijk, verloving of gewoon om de geliefde te behagen.

Je zoon net 18 geworden? De gegraveerde zegel zal een grote gepersonaliseerde gift idee. Marquez komt volwassenheid met dit juweeltje voor de originele man die hij kan dragen elke dag of bij speciale gelegenheden.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Gepersonaliseerde zegelring voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.