Balmain pen gepersonaliseerde en gegraveerd met de tekst
Pas uw Balmain pen of rollerball pennen gegraveerd met een boodschap. Geef een origineel en uniek cadeau voor een evenement!
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten
10,90 €
- 20 stemmen
18 opmerkingen
27,90 €
- 21 stemmen
4 opmerkingen
20,90 €
- 38 stemmen
13 opmerkingen

Jullie die verlangen zijn geweest voor een Balmain pen om belangrijke documenten te ondertekenen, bent u op juiste plek. Als u een handelaar of ambachtsman, voel je vrij om uw klanten persoonlijk geschenk aan te bieden.

Een gegraveerde geschenk, dat dat is altijd leuk! Weinig aandacht nog nooit een klant of gast kwetsen. Kies een aangepaste Balmain pen om u te behagen of aan te bieden. Een klant voelt zich altijd blij om een ​​cadeau te ontvangen. Welk model? De zwart en zilver kleurenschema? Tenzij deze dames de voorkeur aan de witte model of zelfs fuchsia. Graveer een naam of een geheim teken als dit product is ontworpen om liefdesbrieven te zenden. Als u een retailer, meer gewoon, doe uw product registreren referentie en adres aan uw klant zal je niet vergeten.

Voor een relatiegeschenk of een origineel idee voor een verjaardag, kiezen voor een aangepaste pen Balmain

Wees gul, bieden een hoge kwaliteit-item dat zal worden herinnerd. Gepersonaliseerde dit moet een object dat is bewaard gebleven zijn en dat we niet achteloos vergeten de onderste lade. Vertrouw Gravissimo om een ​​gegraveerde geschenk dat wil bieden. De aangepaste Balmain pen wordt geleverd in een doos, het is een artikel dat aanspreekt, want het biedt stijlvolle en discrete lijnen en lasergravure.

Gelegen in Marseille, de Gravissimo e-boutique produceert en zich graveren van de omzet. Als u advies nodig heeft, vindt u altijd een gesprekspartner aan uw verwachtingen te voldoen. Voel je vrij om een ​​account aan te maken. Regelmatig bezoek aan onze winkel waar u wekelijks nieuwe promoties te vinden. Niet hoger dan € 49 commando biedt gratis levering binnen 7 dagen, tenzij u kiest voor één of Chrono Express levering in 24 uur (tegen betaling).

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Pen Balmain Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.