De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Balmain pen gepersonaliseerde en gegraveerd met de tekst


Pas uw Balmain pen of rollerball pennen gegraveerd met een boodschap. Geef een origineel en uniek cadeau voor een evenement!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Jullie die verlangen zijn geweest voor een Balmain pen om belangrijke documenten te ondertekenen, bent u op juiste plek. Als u een handelaar of ambachtsman, voel je vrij om uw klanten persoonlijk geschenk aan te bieden.

Een gegraveerde geschenk, dat dat is altijd leuk! Weinig aandacht nog nooit een klant of gast kwetsen. Kies een aangepaste Balmain pen om u te behagen of aan te bieden. Een klant voelt zich altijd blij om een ​​cadeau te ontvangen. Welk model? De zwart en zilver kleurenschema? Tenzij deze dames de voorkeur aan de witte model of zelfs fuchsia. Graveer een naam of een geheim teken als dit product is ontworpen om liefdesbrieven te zenden. Als u een retailer, meer gewoon, doe uw product registreren referentie en adres aan uw klant zal je niet vergeten.

Voor een relatiegeschenk of een origineel idee voor een verjaardag, kiezen voor een aangepaste pen Balmain

Wees gul, bieden een hoge kwaliteit-item dat zal worden herinnerd. Gepersonaliseerde dit moet een object dat is bewaard gebleven zijn en dat we niet achteloos vergeten de onderste lade. Vertrouw Gravissimo om een ​​gegraveerde geschenk dat wil bieden. De aangepaste Balmain pen wordt geleverd in een doos, het is een artikel dat aanspreekt, want het biedt stijlvolle en discrete lijnen en lasergravure.

De Gravissimo e-shop bevindt zich in RUMILLY en produceert en verzekert de gravure van de verkochte producten. Als u advies nodig heeft, vindt u altijd iemand die aan uw verwachtingen voldoet. Aarzel niet om een account aan te maken. Bezoek regelmatig onze winkel waar je elke week nieuwe promoties zult ontdekken.

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Pen Balmain Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.