De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde babyslab geborduurd of afgedrukte foto + naam


Onze goedkope slabbers aan te passen glimlach toe te voegen aan uw peuter. slabbetjes foto's of borduren voor een werkelijk uniek resultaat.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Babies, ook hun persoonlijke geschenken met onze reeks slabbetjes die zal fleuren hun eten en te beschermen tegen vuil.

onmisbaar accessoire in baby bereik, gepersonaliseerde bib volgt de pasgeborene zijn eerste fles naar zijn eerste lepel en vaak zal het als een jeugdherinnering worden gehouden. Dit is een baby geschenk aan de geboorte van de lijsten niet vergeten om een ​​indruk te krijgen erg lang met een origineel en uniek maatwerk te maken. Kies een foto geboorte, samen een boodschap van felicitaties of registreer een naam, een datum en volg de instructies van onze wizard. Je baby bib zal zeer eenvoudig te maken en vind je snel een origineel geboorte geschenk.

De bib geboorte is een van de belangrijkste van de geboorte lijst. Naast de hoge stoel, de slaapzak geborduurd, rammelaar, kinderwagen, autostoel of een badcape badstof, gepersonaliseerd met borduurwerk, uw bib schort is een gepersonaliseerde baby geschenk aan de geesten te markeren. Handig wanneer moederschap, zal dit gepersonaliseerde baby gift follow-up zijn zes maanden bij haar eerste baby maaltijd! Dat de moeder heeft er voor gekozen om borstvoeding te geven of de fles, baby bib is een must.

Een gepersonaliseerde bib voor de beste kinderen

Personalisatie op uw foto bib is door de kleur sublimatie techniek. De kleur geïmpregneerd in het onderpand materiaal levensduur en stelt u in staat om het product te wassen om de machine zonder risico op uitspoeling.

Ideaal voor het beschermen van haar kleren vuil maaltijden, bib hecht snel om de nek van de baby door middel van een kras of koppelingen. Wit met verschillende afwerkingen: blauwe rand, geel of roze, gedrukt slabbetjes EN71 norm Europese veiligheid voor kinderen, zorgen voor robuustheid en veiligheid.

Probeer ook onze slabbetjes geborduurd katoen die kan overeenkomen met een baby bodysuit geborduurd, en kleine slippers beschikbaar zijn in uw geschenkverpakking geboorte. Hier zo origineel geboorte cadeau-ideeën die mooi babymeisje of jongen.

Bieden een persoonlijke bib met een foto van de gelukkige ouders

Gepersonaliseerde bib is een geschenk voor een doopsel of een geboorte, tegen lage kosten voor uw kind, neefje, nichtje of petekind (e) aan te bieden. Hij zal vliegen falen in de harten van de nieuwe ouders. Voor de geboorte van de baby, ouders moeten de nodige kinderopvang uit te rusten (play matten, commode, fopspeen, het veranderen van zakken of beschermt de gezondheid record). Begeleid ze in de keuze van hun baby bib trend en op maat!

Met Gravissimo, laad je baby geboorte cadeau idee. Voor de babykamer, kiest een aangepaste pluchen teddybeer vormige of giraffe die kan worden afgestemd op de inrichting van de kamer (tapijten, kussen, deken, wieg bumper, ...). Ontdek een badjas of badjas en handdoek te personaliseren met een patroon of borduren met naam van de baby. Tot slot bieden wij een geboorte kit met sokken, muts en pyjama's kindje zacht. De moeder zal heel blij om deze baby kleding in de materniteit koffer te slepen zijn.

Geef een gepersonaliseerde geboorte gift is gewaarborgd om papa en mama, maar ook de kleine baby die een geheugen van zijn geboorte kan blijven behagen. Plaats uw bestelling op onze beveiligde winkel en hebben pret personaliserend origineel geboorte giften. Voor de moeder of de baby, decoratieve objecten als een aangepaste fotolijst of foto kussens zijn baby geschenken origineler.

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Bib gepersonaliseerde baby voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.