De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde sieraden bedrukt of gegraveerd met foto, tekst of naam


Onze sieraden kan worden aangepast met foto's of tekst. Dit is de zekerheid van een gift uit het hart.

Gepersonaliseerd juweel : De meest populaire

19,90 €
18,91 €

De aangepaste sieraden is bij uitstek de gegraveerde gift persoonlijker te bieden aan degenen die we liefhebben. Elke hanger, armband of oorbellen geschiedenis, zijn boodschap, zijn kostbare tijd te houden met u, voor u om deze magie te creëren.

Zenden, door middel van een gegraveerde boodschap, uw kostbare gevoelens of herinneringen gegraveerd op een halsband. Een naam, een datum om een ​​geboorte, een meerderheid, een vergadering of een bruiloft te vieren. Een boodschap van liefde voor Valentijnsdag, de verjaardag van een man of een vrouw. Een gegraveerde of gedrukte foto om de geliefde dicht bij zijn hart te houden. Zoals vele originele sieraden ideeën kansen. Laat je leiden door onze wizard en stel uw maat als u wilt. Een echt persoonlijk cadeau aan jezelf om zijn familie en vrienden te plezieren.

Een gepersonaliseerde sieraden goedkope, gemaakt door een echte juwelier

We zullen speciale zorg te verlenen om trouw te reproduceren uw bericht of foto met diamant etstechniek juweliers die garandeert afwerking en precieze details. Deze methode van gravure speelt op de reflectie van licht dat het oppervlak van de parel matte contrast met de grondstof. Afhankelijk van het model, worden sommige afbeeldingen weergegeven met behulp van de techniek van sublimatie en absorberen de kleuren in het materiaal om waar te maken aan het origineel.

Voor kinderen of volwassenen, heb je een ruime keuze uit ons uitgebreide assortiment van gepersonaliseerde sieraden aan te bieden. Om een ​​kind te behagen, geef haar een gepersonaliseerde armband met het portret van zijn favoriete ster of haar huisdier, want hij is altijd bij hem. Voor een tiener, overwegen om hem een ​​dog tag gegraveerd, object direct uit de VS, zodat hij zijn verlangens van het moment zou kunnen brengen en te delen met collega's. Onze leer en stalen armbanden zal ook verleid je zoon, die wil een unieke stijl tonen! Denk er eens over voor zijn 18 of om hem te feliciteren met zijn succes in de baccalaureaat.

Fijne aangepaste sieraden om elke kans te bieden

Om de vrouw die je leven deelt verblinden, bieden een uniek cadeau met een hartvormige hanger, zilver of verguld, om hem alle liefde die je het draagt!

En niet te vergeten onze dierlijke vrienden aan wie wij een gegraveerde medaillon of een afbeelding kunt aanpassen, zodat we ze altijd kunt vinden!

Ons assortiment van hangers gegraveerd armbanden of oorbellen aangevuld met een brede waaier van kanalen die nodig zijn om onmiddellijk te brengen uw gift, sieraden dozen, ook aan te passen of een sleutelhanger foto. Kies een goedkope gepersonaliseerde sieraden en maak een offerte moment door het aanbieden van een gepersonaliseerde gift voor een doopsel of een geboorte van een baby of een jong kind.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd gift" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.