De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Blackberry Bold Curve Torch Q10 Z10 Custom romp met Photo


Vind onze blackberry gepersonaliseerd met een afbeelding en een boodschap. Pas uw telefoon op basis van uw wensen en verlangens.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Bescherm uw Blackberry met onze aangepaste beschermende schelpen op basis van uw wensen en speciaal aangepast aan uw Smartphone.

Selecteer de aangepaste Blackberry shell die overeenkomt met uw model en zich laten leiden door de wizard Gravissimo, gewoon. dus geef een unieke stijl aan uw Blackberry met een foto gift. Voeg deze schillen klantgerichte tekst, logo of foto die je hebt gekozen en die u direct toe te passen op de achterzijde van de romp.

Breng een vleugje originaliteit om uw Blackberry met een aangepaste shell

Als u ondernemer bent, vergeet niet om je shell te passen in de kleuren van uw bedrijf om uw marketing tool van keuze te maken! De personalisatie wordt uitgevoerd door de sublimatietechniek. Het impregneren van uw foto in de massa geeft een ware kleuren en biedt een perfecte pasvorm in de tijd.

Gepersonaliseerde Blackberry romp extra sterk voor uw smartphone om een ​​unieke stijl hebben

Onze zwarte rompen zijn gemaakt van een extra sterke kunststof die superieure kracht en bescherming waterdicht, ideaal voor uw Smartophone te beschermen tegen stoten en krassen biedt. Ze zijn perfect aangepast aan de specificaties van de Blackberry en hebben geen toegang tot de functionaliteit van de Smartphone niet belemmeren (aansluitingen, hoofdtelefoonaansluiting, richt de camera ...). Ze kunnen gemakkelijk en snel worden afgekapt op uw apparaat en zijn geschikt voor de Blackberry Torch 9800-model en 9810 voor de Blackberry Bold 9900 of de nieuwe Z10, Q10 en Curve 8520.

A Christmas gift trend en goedkoop heeft geen gebrek aan stijl! Het is tijd om jezelf te behandelen, kies je beste foto herinneringen, een familielid, een belangrijk moment en genieten van het vaker met een aangepaste Blackberry romp.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp blackberry aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.