De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Baby One Custom bedrukt of geborduurd met foto of naam


Personaliseer een baby bodysuit met een foto, tekst, en zelfs een voornaam. Een aardige gepersonaliseerde gift voor een verjaardag, Kerstmis of een geboorte.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Elke baby is uniek, maar een van je vrienden is zelfs meer dan anderen, en je wilt het bekend worden! Wij hebben voor u de oorspronkelijke geboorte geschenk ideaal, zowel op maat en schattig! gepersonaliseerde baby's lichaam kunt u een babymeisje of jongen te vullen.

Door het aanbieden van een origineel kind lichaam uit het assortiment dat wordt aangeboden, er zeker van zijn dat uw gift een blijvende herinnering zal verlaten voor zowel de ouders en de baby zelf! Voeg naar wens babynaam en geboortedatum of een pakkende zin, of humoristisch, inschrijving of gewoon poëtisch.

Een brede keus van doopvonten wordt voorgesteld voor de aangenomen tekst, afhankelijk van het model. Dus probeer de Saloon lettertype, Staccato of Typewriter! U kunt ook de grootte, hoek, en de kleur van uw tekst. Laat je gevoelens, je humor en uw liefde door het creëren vanuit het niets een persoonlijk cadeau.

Een unieke geboorte cadeau met een gepersonaliseerde baby lichaam

Op sommige witte modellen is het ook toegestaan ​​om de foto van uw keuze af te drukken, op basis van uw eigen beeldbank of degene die we al aanbieden. Dus, niemand maar je hebt het idee van deze gepersonaliseerde gift afgestemd op uw smaak gehad! Of je het lichaam of lange mouw bodysuit voor de baby geborduurd katoen kiezen, kunt u deze aan te vullen met een pet geboorte van een perfecte geboorte kit te creëren.

Voeg muziek nota's, een kat, een ster, een hart, de vrije loop aan uw verbeelding aan uw gepersonaliseerde lichaam goed voor je maken! Een idee van de geboorte of doop geschenk dat zeker is om vader en moeder te behagen.

Of je nu de matroos of effen kleur kiest, kunt u de plaatsing en de grootte van uw teksten en foto's kiezen, met de mogelijkheid om de twee te combineren, afhankelijk van het model.

Deze jongen meisje geboorte gift het gemakkelijker maken voor ouders die niet langer nodig om de vraag te beantwoorden: Hoe is je schattige kleine baby genoemd? Sterker nog, zijn naam wordt direct op het lichaam Birth ingevoerd! Anders kiezen voor humor met een soort van de zin: Ik heb nog een maand dan vorige maand. dan zullen we niet meer de vraag van zijn tijd opleveren!

Een unieke geboorte cadeau met een gepersonaliseerde baby lichaam

Op zoek naar de geboorte van een baby cadeau? Ontdek onze baby bodysuits die u zal toestaan ​​om gepersonaliseerde cadeaus, praktisch en origineel te bieden! En voor een volledige geboorte geschenkdoos, ook kiezen voor een gepersonaliseerde baby bib en een baby bonnet, geboorte, douane t-shirt en baby pyjama. Maak een collectie voor baby's unieke gepersonaliseerde babykleding dat ouders slechts eenmaal ontvangen! Componeren een origineel geboorte sleutelhanger gemaakte kleding geboorte en een geborduurde badjas naar een echte baby samen te creëren. origineel geboorte giften zijn ook geweldig cadeau ideeën voor mamma, gepersonaliseerd met de foto, patroon of de tekst van uw keus.

Geef een gepersonaliseerde baby cadeau ter gelegenheid van een geboorte of een meisje geboorte jongen is een geweldig idee! Voor de moeder kon zijn set van geboorte of moederschap koffer samen te stellen, zal ze waarderen het ontvangen van een orgaan kindje origineel dat je kunt hechten aan de slaapzak of beddengoed voor kinderbedden.

Bodysuit baby jongen, erg handig met snap, zal deel uitmaken van de originele geschenken voor de babykamer die u kan bieden bij de geboorte van de pasgeborene zijn. Een aangepaste kledingstuk zal toestaan ​​ouders gelukkig om unieke en originele baby geschenken te krijgen!

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Baby bodysuit Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.