De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Transmissie en Boxed Gepersonaliseerde Ketting bedrukt met uw Photo


Sla al uw sieraden, je hangers, je kettingen en uw ringen in onze houten sieraden doosjes gepersonaliseerd met een foto en een bericht.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Een gepersonaliseerde sieraden doos is zowel een decoratief element en een handige object kunt u alle kettingen of oorbellen die je bezit te houden en te beschermen. Gravissimo biedt u om uw sieraden doos met tekst of foto's personaliseren. Dus dit object worden uniek en origineel behalve bruikbaar!

Bieden een persoonlijke hanger met een mooie doos met originele sieraden

Met onze verschillende modellen van dozen, er is voor elk wat wils. En voor alle gelegenheden! Of het nu voor de kerst, een verjaardag, een doop, een geboorte of moederdag, deze klantgerichte sieraden doosjes verrukken hun ontvangers!

Voor Kerstmis of een verjaardag, kunnen ze ook worden aangeboden in aanvulling op een hanger of armband aan te passen. Dit zal u toelaten om een ​​uitgebreide en uniek cadeau voor uw dierbaren te bieden: een prachtige hanger sieraden doos en de bijbehorende om zeker te zijn van deze unieke gave te redden!

Vraag uw gepersonaliseerde sieraden in een doos met de foto van uw kind

Aan te bieden als een geschenk voor een doopsel of een geboorte, zal het een ideale en meest origineel cadeau te maken! Om zeker te zijn niet in dezelfde knuffels of kleren te kopen als anderen, denk aan een juwelendoos te personaliseren met een foto van de baby te evenals haar naam en geboortedatum bijvoorbeeld. Hierdoor kunnen ouders verschillende armbanden en hangers ontvangen geschenk en het kind in het geheugen te houden voor een lange tijd een van zijn eerste aanwezig te slaan.

Voor Moederdag, hier is een nieuw idee om te voorkomen dat hij de traditionele parfum of salon behandeling te bieden! Met dit vak vierkante of ronde aangepaste sieraden, verras je moeder met een geschenk dat ze kunnen genieten en elke dag gebruiken om haar kettingen, armbanden en oorbellen favoriet te houden terwijl het denken van zijn geliefde kinderen. Met de nieuwste familiefoto en bericht gevuld met tederheid, dat dit raakt mislukken.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Juwelen gepersonaliseerde doos voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.