De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Bonnet Geboorte van aangepaste geborduurd met zijn naam of tekst


Ontdek gepersonaliseerde baby mutsen en geborduurd met initialen, een naam of zelfs een bericht. Een unieke gift voor uw baby.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor die baby niet koud uit de kraamafdeling te vangen, dat past in uw koffer een beetje cap. Dit is een bestuur dat alle moeders hebben gehoord, zelfs degenen die geboorte in de zomer hebben gegeven. Dit artikel is ook altijd opgenomen in de lijst van noodzakelijke geleverd door ziekenhuizen en moederschap en werd de essentiële accessoire om de eerste uitgang van de pasgeborene. Bescherm kleine oren en zijn haar eerst met een mooie enkele hoofddeksel voor uw kind te houden als een souvenir van zijn geboorte.

Als je kindje opgroeit, zal hij deze mooie gepersonaliseerde baby bonnet dragen vanaf de eerste dagen van de koude, paardrijden of naar school te gaan. Geborduurd met zijn naam, zal het snel worden teruggewonnen als verloren en minder kans om te worden verward met de andere kinderen zal zijn.

Voor een originele en unieke baby cadeau, overweeg dan het aanbieden van een gepersonaliseerde baby bonnet

Wij bieden geborduurde caps zacht katoen om elk risico van allergie in verschillende kleuren en vijftien borduurwerk zoon van kleuren te voorkomen. U kunt het personaliseren met haar naam, geboortedatum of waarom niet een of andere grappenmaker bericht of inschrijving. Jouw beurt tussen monochromes of contrasten en een aangename afwisseling met de verschillende handschrift lettertypen die u vindt in onze online configurator.

Deze kap gepersonaliseerde baby zal ook nuttig en origineel cadeau met deze twee kleine knopen zijn om te bieden voor een geboorte, verjaardag of Kerstmis. Zijn kleine prijs kunt u meer te kopen om ze aan te passen aan de garderobe van uw kind of een broer of zus uit te rusten. Voeg toe aan uw lijst met de geboorte of aan te bieden aan uw vriend of je zus voor een persoonlijk en uniek cadeau!

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Motorkap Gepersonaliseerde baby voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.