De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gaatjes in de oren gepersonaliseerd met foto, naam of initiaal


Wil je fancy? Onze gepersonaliseerde oorbellen foto wordt een eigenzinnige tintje te brengen aan uw stijl.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De aangepaste oorbellen zal uw persoonlijke sieraden versiering aan te vullen met grote originaliteit! Een vrouw geven als gift, u zal blij om je zeker!

Voor een unieke look, kies uw beste foto kleur die het portret van een geliefde, de ster waarvan u een fan, of een origineel ontwerp of uw favoriete afbeelding, kunt u het zich veroorloven. Duw je creativiteit door het selecteren van een artistiek filter onder die u voorstelt onze online wizard en toepassen op uw foto voor extra effect. U kunt zelfs een klein bericht of een naam toe te voegen op de vrouw sieraden.

Mooie aangepaste oorbellen gemaakt van aluminium

Ons oor vrouw lussen worden geleverd met twee zilveren stalen bevestigingsmiddelen en komen in verschillende vormen (rond, ovaal of hart) en twee-dimensionale. De kleur sublimatie zal uw waarde aan te passen met de kleur van de bevruchting in de massa voor een garantie in de tijd en getrouwe reproductie van contrasten en verlichting.

Maak je bengelende oorbellen en waan je in een juwelierszaak waar u op maat gemaakte sieraden van uw dromen te creëren. Geniet van de gratis levering en veilig betalen voor uw aankopen veilig. Het zal meer dan wacht enkele dagen om uw gepersonaliseerde hanger oren ontvangen met de foto die u kiest te doen.

Deze goedkope oorbellen zal veel meer dan charmes en zal u toelaten om jezelf voor te stellen als een sieraden ontwerper. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je voorstellen foto oorbellen, delicate en vol elegantie. Je hebt al gevonden uw volgende partij geschenk gepersonaliseerde moeders! Denk ook aan je grootmoeder die altijd zo mooi en dat zal moe van het bewonderen van haar kleinkinderen op haar nieuwe fancy oorbellen. En voor de jongere, dan kunt u ook kiezen voor deze kinderen oorbellen (kies het kleinste model voor meer discretie), die ervoor zorgt dat uw dochter om haar Creole te vervangen bladeren meer!

Geef een paar oorbellen beeld je vrouw

Een unieke fotocadeaus en origineel te bieden om naar een feest of evenement. U zult zeker genieten van het aanbieden van deze paar custom oorbellen goedkoop voor een verjaardag, Kerstmis of Valentijnsdag. Met deze gepersonaliseerde gift, ideaal voor meisjes, kunt u een tiener compliment voor zijn succes aan het octrooi of de bachelor bijvoorbeeld! Terwijl een moeder zal worden gevuld met het portret van haar kinderen die ze kunnen dragen op haar elke dag!

Om uw sieraad van sieraden te voltooien, ook kennismaken met een vrouw cuff armband of een armband mens om te verbranden, een halsketting, een hart hanger in verguld, een zegelring gegraveerd een armband vrouw of een aangepaste medaille ketting te dragen. Uw sieraden worden alle aangepaste sublimatie is of verbranding onder sectie geselecteerd. Heeft u een chique trend gehouden te maken en door u bellen naar een gepersonaliseerde sieraden versiering beginnen met originele oorbellen!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Loop oorbellen Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.