De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde sneeuwbol met uw souvenir foto


Een aangepaste sneeuwbal is de zekerheid van een uniek geschenk, zowel leuk terwijl herinneren wintervakantie.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wist u dat gepersonaliseerde sneeuwbol is de herinnering zoals gerapporteerd door toeristen en de meeste verzameld? Zijn moderne dag, deze kleine voorwerpen in tijdloze glas zijn vandaag de dag meer eigentijdse flair met verschillende vormen (hart, ster, ovaal. Flower ..) te vermenigvuldigen effecten tussen sneeuw en twinkelende pailletten, kleine man sneeuw en hoger worden gepersonaliseerd om een ​​magische foto gift te creëren.

Je hebt om erachter uw betoverde wereld tot leven komen in het midden van vlokken of glitter, iedere keer dat je schud je aangepaste kerst bal weg. Kies uw beste foto kleur, souvenir van een reis, dure landschap naar je hart ... of, waarom niet, een portret van een geliefde, als stel of een beroemdheid die je bewondert. Met een klik, een gepersonaliseerde kerstcadeau aan geluk aan uw grootmoeder te brengen. Te gebruiken in kerstversiering of tafeldecoratie, zal de transparante bal van Kerstmis uw persoonlijke foto of hals over kop te openbaren te midden van de montage van vlokken of glitter.

Gepersonaliseerde sneeuwbol uit de gewone om te behagen

Uw foto, getrouw worden weergegeven door middel van onze hoge-resolutie kleuren druktechniek, zichtbaar aan beide zijden van de sneeuwbol door model. U kunt artistieke effecten toevoegen van onze online wizard en dus samen een unieke en originele animatie. Bovendien, voeg een tekst, een bericht, een naam of een datum met het lettertype en de kleur van uw keuze. Het ultieme gepersonaliseerde gift aan jezelf!

Onder de kerst cadeau-ideeën om je moeder of je vader te geven, bieden wij ook een brede selectie van gepersonaliseerde items zoals gepersonaliseerde mok, tafelkleed foto, onder glas aan te passen, foto kussen en geborduurde handdoek .

Geef een gepersonaliseerde ornament van Kerstmis voor een originele decoratie

Wake-up van uw jeugdherinneringen met een gepersonaliseerde sneeuwbol. Deze sekten decoratieve objecten zal de originele fotogeschenken en goedkoop voor een verzamelaar, voor de ruimte van uw kind of plaats erg origineel presse-papier voor uw bureau.

Kies een huwelijkscadeau, geboorte, of een origineel verjaardagscadeau met deze klantgerichte Photo object aan te bieden. Selecteer uw foto herinneringen op het thema van kerstversiering en wij zorgen voor ze af te drukken op uw gift idee. Voor een kerstversiering of aangepast aan gepersonaliseerde giften ter gelegenheid van Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag bieden, maak uw foto sneeuwbal. Met uw gift een foto mok, draag gepersonaliseerde teddy of een aangepaste klok om de familie kamer te versieren.

Alle geschenken die je vindt op Gravissimo zal u toelaten om een ​​aantal leuke verrassingen te kiezen voor een origineel idee. Een aangepaste shell, foto op canvas of plexiglas, een fotoboek, een foto magneet of mok, fotolijstje, schort of muismatjes zijn allemaal retro cadeau-ideeën of trends te glijden onder de boom Kerstmis.

Dit jaar, verras uw dierbaren met een kerst bal beeld dat als structuur decoratie kunnen dienen en kunt u uw wensen te sturen naar uw familie. Kies deze gepersonaliseerde gift bij lage prijzen voor het hele gezin te verwennen.

Andere gaven van de categorie "afdrukken Aangepaste Foto's" kunt u interesseren:

Snow globe Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.