De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Accessoire & Gift gepersonaliseerde wijnfles met een foto


Ontdek kasten en fles accessoires gemaakt met jouw foto: cap, cadeau-dozen ...
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De box aangepaste fles zal de ideale man cadeau voor al uw familieleden, liefhebbers van goede wijnen en kwaliteit geesten. Ontdek verschillende wijn dozen, allemaal in mahonie ontworpen om uw favoriete fles alcohol tegemoet te komen. U kunt het deksel van de doos oorspronkelijke fles aan te passen. Als u nog nooit enig idee voor een cadeau voor je vader, verras ze door het aanbieden van een aanpasbare originele doos en doe het zelf. Voor Vaderdag, kan dit een geweldig idee!

Na het proeven van de drank, dat dit ook decoratief object zal worden omgeleid of om meer flessen te houden! Kies uw favoriete foto en uw boodschap en ons team zal uw product te sublimeren. De sublimatie techniek is om uw momentopname van de meest trouwe manier mogelijk, ongeacht het medium te reproduceren.

Geef het geschenk accessoire gepersonaliseerde fles

Alle gelegenheden zijn goed om een ​​fles alcohol te bieden in zijn entourage. Om een ​​fles te pakken, we weten allemaal dat het kan ingewikkeld zijn. Dus waarom niet bieden in een doos gepersonaliseerde fles? Ze zijn zowel esthetisch en praktisch. Wilt u de gelegenheid voor een huwelijksgeschenk, voeg foto van de getrouwd en de bruiloft bijwonen krijgt u overweldigen gelukkige jonge lovers! U kunt ook bieden deze heden voor een verjaardag, een pensioen of Vaderdag, dit wijnkist zal ongewone en onvergetelijk voor degenen die het ontvangen.

Als je wilt echt markeren een evenement met een boxed fles, voel je vrij om extra accessoires te nemen. Wij bieden kurk of metaal ook klantgericht om kroonkurken kruimels voorkomen in uw wijn!

Als u denkt dat uw fles koel blijft, terwijl je voor lunch of diner isolerende neopreen flessenhouder met een originele foto. En om indruk op uw gasten bij uw etentjes, ga dan voor de fles schort gepersonaliseerd, speciaal ontworpen om uw fles champagne of wijn te kleden en maken het nog mooier.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Accessoire en Gift Fles Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.