De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde armband gegraveerd met een foto, een tekst of een naam


Onze stalen armbanden of zilver zijn gepersonaliseerd met een gegraveerde tekst of een foto van een geliefde.

Een armband is een sieraad dat je familie, man vrouw of kind zal bevallen. Je kunt het bieden voor alle gelegenheden uit een brede selectie van modellen: 925% zilver, staal, verguld er iets voor iedereen.!

Bent u op zoek naar een cadeau voor Valentijnsdag om uw lieveling (e) te behagen? Of voor Vaderdag of Mother's Day? Kijk dan niet lang, wij hebben wat u nodig heeft: met een leren riem, elastisch, zilver, verguld of staal. Elk model is prachtig en brengt originele aanraken.

Een brede selectie van gegraveerd armbanden

Gepersonaliseerde armbanden zijn van hoge kwaliteit. Hier is een goed idee om baby cadeau ter gelegenheid van een geboorte of doop. Heeft gesneden met haar naam en de datum of aangepast met haar beste foto geboorte aan te bieden aan de jonge moeder.

Onze teams aanpassingen te reproduceren zo getrouw mogelijk door middel van mechanische gravure die een zeer nauwkeurig resultaat of door middel van sublimatie kleur waar de foto's zijn geïmpregneerd in het product, zodat het duurt loop van de tijd zal geven. Het maakt niet uit welke techniek je ook kiest, waardoor je armband zal groot en alles voor een redelijke prijs te zijn.

Bieden een unieke armband om uw dierbaren

Dit is de perfecte gift om zich nauw aan bij de mensen die we liefhebben te houden. Weet dat je ze een cadeau dat bij hen past, omdat het zal worden aangepast aan hun verlangen zal aanbieden. Be ongebruikelijk, zal niemand het zelfde juweel te hebben! U maakt jaloers, iedereen zal willen weten waar is het dat je deze armband hebt gevonden. U kunt een foto van een geliefde wiens persoonlijkheid je een fan bent of een bericht of een naam te zetten.

Maak sieraden zoals u: voor klassieke mannen zijn er modellen soorten te beteugelen. Voor vrouwen die houden van originaliteit, ontdek de charme armbanden foto's, wat handig kan zijn als je een grote familie. Iedereen zal geluk te vinden!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.