De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom Gegraveerde Aansteker met foto en tekst Goedkope


Personaliseer je aansteker door het verbranden van een foto en een bericht. + 100 zippo aanstekers zippo blu en Sarome beschikbaar.

Lichter Aangepast : De meest populaire

55,90 €
50,31 €

Stop de plastic aanstekers reclame voor alle kleuren die we vergeten, verliezen we, wandelen op ofwel een beroerte! Rokers zullen blij zijn dat je denkt dat ze met onze mooie gekozen tot de meest prestigieuze merken zoals Zippo of Sarome producten. Om zo'n juweeltje te bieden, doe je gepersonaliseerde gift iets kostbaars en uniek dankzij het branden van een gepersonaliseerde aansteker.

Bieden een lichtere dat zal worden gegraveerd met een foto en een bericht

Onze brede waaier zal een beroep op zowel mannen als vrouwen! U kiest uw merk en stijl tussen de twee beste weddenschappen van de industrie: Zippo made in USA en Sarome gemaakt in Japan.

U vindt er een waaier van kleuren en materialen vinden om zich aan elke look en verschillende thema's voor alle smaken en persoonlijkheden. Geniet van een aansteker of origineel kostuum, benzine of gas!

Tussen edele kleuren, goud of zilver, klassiek zwart, blauw of rood, of girly, roze of paars, en matte afwerkingen, glans, polijsten, lak, leer .. er zullen altijd de lichtere die zal gaan met uw stijl!

Unieke en originele aanstekers met gravure

Side thema's, zal mechanische fans houden van de Racing en Harley Davidson modellen, muziekliefhebbers, zichzelf, vinden hun geluk onder de iconen van rock of popmuziek. Conventionele aanstekers zullen blij zijn om de beroemde 1932 Zippo te ontvangen terwijl vrouwen zal houden zonder enige twijfel in een Betty Boop, een Bloemen, een Gold model of een zeer fijne Sarome producten.

Om u uw aanpassing om een ​​origineel cadeau te creëren. Onze online wizard helpt u uw lettertype kiezen voor nog meer originaliteit en we getrouwe afspiegeling van uw boodschap, maar ook foto's, dankzij de precisie van onze laser etsen methoden of mechanische afhankelijk van het model.

Gaven van prestige, tegen redelijke prijzen, op een gebeurtenis, een verjaardag, Valentijnsdag of Kerstmis te vieren. Geleverd in de originele dozen in de naam van het merk en profiteren van de fabrieksgarantie, is dit een garantie voor kwaliteit met een aansteker gegraveerd en oplaadbare storm.

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepaste & Accessories" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.