De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gift voor een roker smoking gegraveerd met uw foto en tekst


Ontdek onze gegraveerde aanstekers, humidors ons en onze platen gegraveerd met een foto en tekst. Een aardige gift voor een roker gegraveerd.

Lichter Aangepaste & Accessoires : De meest populaire

55,90 €
50,31 €

Roken Havanas of roken Gitanes? Wat uw stijl, bent u zeker te vinden in deze categorie gepersonaliseerde gift die bij u past. Aanstekers, humidors, e-sigaretten, sigaretten en zelfs naambordjes te passen in je zak, kiest u uw gift en geef het een originele en unieke look.

We hebben gekozen voor onze aanstekers een van de meest prestigieuze merken en Zippo Sarome om hun kwaliteit en karakter. U kiest de matte afwerking, chroom, glanzend, imitatie steen, polish ... en uw stijl van de klassieke modellen, modern, elegant, girly, vintage, thema ... producten die worden aangeboden zoals sieraden , gegraveerd met een bericht, een naam, een datum of zelfs een foto, grote trots Gravissimo, nummer 1 in de verkoop voor de komende jaren.

Aanstekers en roken accessoires volledig op maat

Voor grote sigaar rokers, liefhebbers, degenen die roken in de cultuur van Havana, bieden wij u een selectie van de sigaar kelder van de beste merken, en Adorini Sareva die elegantie, functionaliteit en hoge kwaliteit te combineren. U bent dus verzekerd dat uw meest waardevolle overnames in de regels van de kunst zal worden gehouden.

Een man roken van een sigaar is een traditie van de mens. Je raakt en merkt dat je zonder twijfel in hem met een prachtig geborsteld staal flens whiskey die u eerder hebt aangepast. En een gegraveerde kostbaar geschenk dat hij zal er trots op unsheathe voordat een brand, vrienden om ze te laten zijn beste alcohol te proeven.

Bieden een lichtere dat zal worden gegraveerd met een foto en een bericht

Laat uw creativiteit en kies het aanpassen van uw speciale gave roken als u dat wenst. Uw foto's, zal uw tekst geschreven worden door de twee technieken, laser of mechanische, afhankelijk van het product. Het graveren gebeurt rechtstreeks in de zaak, aandacht voor de grondstof voor mooie contrasten en een spiegel effect.

Al onze producten houden hun fabrieksgarantie en komen in originele dozen. U vindt er ook in onze winkel benodigdheden (gas en lichtere vloeistof, inserts, vuurstenen en lonten voor Zippo, de vloeibare e-sigaretten ...) sigarettenhouder, kasten ....

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd gift" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.