De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde sigaretgeval en accessoire voor het roken


Accessoires voor rokers en sigaretten gevallen, dozen ...
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

object onmisbaar voor alle rokers om sigarettenpeuken en as uit hun sigaretten of sigaren, de asbak is niet langer verborgen. Het neemt verschillende vormen, wordt een object van design en decor met Gravissimo hij personaliseert! Het zal ook zijn plaats vinden in het midden van een tabel van kaartspelers op een tafel in de tuin.

Onze roken accessoires zijn op maat van uw foto's met een logo of boodschap aan praktische voorwerpen, origineel en uniek te maken.

Kansen om gepersonaliseerde asbak voorzien zijn vele. Om een ​​nuttig geschenk voor vaders dag te maken, versieren met een tekening gemaakt door kinderen of een portret van hen. Voor de verjaardag van een collega, voert u een bericht te zeggen hoeveel u hen waardeert. Je beste vriend gaat trouwen? Voor zijn vrijgezellenfeest begrafenis bieden hem een ​​grappige getuigenis.

Bieden een accessoire voor het roken om haar gelukkig te maken en te voltooien haar serie van aangepaste objecten

Iedereen kan zijn asbak gepersonaliseerd als hij goeddunkt. Upload uw foto's, voeg een bericht en variëren het plezier met artistieke filters en fonts aangeboden door onze online assistant. Muziekliefhebbers zullen foto's van hun favoriete band, songteksten zijn; fans van de motor of auto over hun prachtige lichamen en houden van het portret van uw geliefde.

Als u ondernemer bent, waarom niet uw bedrijf of uw restaurant asbakken in het imago van uw bedrijf uit te rusten door het afdrukken van uw logo en slogan. Zij zal er geweldig uitzien op de tafels in de brouwerij of zullen reclame items voor uw einde van het jaar geschenken aan klanten of op beurzen.

Tabak accessoires zijn een geschenk idee dat zowel origineel, nuttig en goedkoop om een ​​sigaret liefhebber bieden voor zijn verjaardag, zijn verjaardag, Kerstmis of gewoon om uw kantoor, uw huis of uw bedrijf uit te rusten. Voor grote hoeveelheden, dan kunt u een offerte aanvragen.

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepaste & Accessories" kunnen u interesseren:

Custom accessoire voor rokers voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.