De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Verbruiksartikelen voor rokers: benzine, wiek ...


verbruiksartikelen nodig zijn voor uw Zippo? Ontdek onze stenen lichter lonten, gas ...
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Zippo aanstekers en Sarome zijn stukjes exquise dat het nog bezit is van een veel, vooral als ze worden gepersonaliseerd. Je zult in staat zijn om tijdbesparende benodigdheden voor rokers bieden wij houden: inserts, sloten, stenen, benzine of gas, alles wat nodig is om het meeste uit uw recente overname te maken.

Onze aanstekers zijn hervulbare, zowel benzine of gas afhankelijk van het model (de Zippo Blu werken met bijvoorbeeld gas). Afhankelijk van uw gebruik, moet u de tank één keer per week of meer te vullen. Dus van plan om een ​​potje van te voren te hebben. Onze vullingen zijn vrij van onzuiverheden gegarandeerd en geleverd met verschillende tips voor alle modellen.

Alle modellen worden geleverd zonder gas en zonder gas voor veiligheidskwesties. Wij raden dan ook aan één of twee vullingen op uw eerste bestelling te bestellen. En een mooi cadeau te bieden, maakt de keuze van een geschenk doos die al een fles benzine en stenen, bevatten in aanvulling op uw gepersonaliseerde lichter natuurlijk!

Plan vooruit en bestel vandaag nog voor uw op maat gemaakte verbruiksartikelen lichter!

De sluizen en stenen, op hun beurt, zijn kleine mechanische onderdelen die normaal verslijten na verloop van tijd en moeten regelmatig worden vervangen, vaak om de 2 of 3 maanden. Een geval zal duren je een lange tijd, maar je nog steeds na te denken over het hebben van de hand om niet te missen.

Het merk Zippo garandeert zijn levenproducten, maar problemen kan gebeuren. Niet om uw product te stoppen voor een paar dagen, houd een insert in reserve. Allen zijn uitwisselbaar, gewoon kiezen voor degene die uw model past.

Voor een goede werking van uw aansteker gepersonaliseerde garanderen, raden we het gebruik van verbruiksgoederen voor rokers van het merk fabrikant. Een gelijktijdig bestel uw gepersonaliseerde gift voor de slechtzienden om de verzendkosten te verlagen of als uw verbruik.

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepaste & Accessories" kunnen u interesseren:

Verbruiksartikelen voor rokers voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.