De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Officiële tassen en accessoires voor uw Zippo aansteker


Koop zippo Holsters en roken accessoires. : Drill, steen, zakje en geschenkdoos ...
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Gevallen en accessoires voor aangepaste Zippo aanstekers, displays voor verzamelaars, sigarensnijder of geschenkdozen zijn accessoires om uw gepersonaliseerde gift te vullen.

Een beetje zoals wijnliefhebbers, sigaar rokers zijn vaak gedreven. Ze vinden het leuk om te jagen en ontdek het mooie en zeldzame munten. Ze verzamelen en zijn bereid om al hun spaargeld te zetten. Als voor de wijnproeverij, omringen zij zich met rituelen die het mogelijk maken het roken van hun overnames om meer plezier weer te verwijderen.

Er wordt vaak gedacht aan een humidor, die wij aanbieden diverse modellen in de winkel aan te passen aan te bieden. Maar we vergeten de anderen, maar even essentieel accessoires zoals cigar cutter of cookie cutters ...

Als de humidor houdt de onderdelen in de beste omstandigheden, de sigaar cutter, geeft hij precieze sneden. Om optimaal te genieten van alle smaken, moet u een schone snit die alleen geschikt gereedschap kan uitvoeren. We hebben gekozen voor u en Sarome Adorini merk producten om hun hoge kwaliteit en een onberispelijke afwerking.

Bij uw gepersonaliseerde gift van het roken van een holster of accessoire en kunt u uw papa voor Vaderdag of zijn verjaardag

Wij bieden verschillende modellen, schaar, platte en ovale vormen met dubbele mes voor eenvoudige bediening en nauwkeurigheid verder. De messen zijn ook erg praktisch. Sleutelhangers ze dragen discreet overal zonder risico te worden vergeten. Ze doorboren het hoofd van sigaren zonder beschadiging van alle aroma's te leveren. Alle stalen, met rubber of messing afwerking, worden ze geleverd in dozen en kunnen giften te maken op zich.

U een gepersonaliseerde Zippo aansteker of Sarome bestellen gewoon? Onze producten worden geleverd zonder brandstof volgens de wet. Door het invullen van uw aankoop met geschenkdoos merk met daarin alles wat je nodig hebt (refill benzine en stenen voor Zippo en gas vulling Sarome) u de persoon die uw geschenk kan meteen aan de slag zal ontvangen mogelijk te maken.

Voor verzamelaars en professionals, kunnen collectebussen voor Zippo aanstekers 8 of 20 stuks per model bevatten. Hout mahonie kleur, met gegraveerde deksel ten behoeve van het merk, deze dozen zijn ideaal voor het presenteren van uw artikelen als u een professional om het risico op diefstal te verminderen. Als je enkele collector, zal deze showcase huisstof, kunt u ze aan de muur hangen en zal uw trots in uw vrienden zijn.

Onder de gevallen en accessoires voor Zippo aansteker, ontdek het leder gevallen. Erg handig om zijn aansteker met zijn riem clips, verkrijgbaar in zwart of bruin te dragen, het beschermt tegen krassen die onderdelen kon maken in je zak. Niet klantgericht, het gaat goed met een gepersonaliseerde aansteker voor Valentijn, verjaardag of Kerstmis bijvoorbeeld.

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepaste & Accessories" kunnen u interesseren:

Cases & Accessories Lighter voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.