De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zippo aansteker gepersonaliseerde gegraveerde foto + goedkoop tekst


Personaliseer je Zippo en branden van uw foto's en tekst. Een originele en unieke gepersonaliseerde gift voor alle rokers! ✓ gratis levering
Sorteren op :
47,90 €
40,72 €
55,90 €
50,31 €

Ze deden, en de trots van Gravissimo. Onze ware op maat Zippo aanstekers gemaakt in de VS rechtstreeks van onze Amerikaanse vrienden worden geïmporteerd, worden gegraveerd percussie voor Zippo® Poolse en laser matte modellen (mat in het Engels). Pas uw eigen gegraveerde Zippo aansteker, dit legendarische product, dat met u zal worden een origineel en uniek cadeau! U wilt een Zippo branden? Niets is zo gemakkelijk, met een paar klikken bent u in staat aan te passen en bestel uw gegraveerde lichter! Uw vriend of uw vader in staat om gemakkelijk te schuiven zijn nieuwe foto cadeau in zijn zak zal zijn, zodat het volgt hem overal.

Personifiëren een gepersonaliseerde aansteker is zeer eenvoudig met Gravissimo! Voeg een naam of een persoonlijk beeld en in een paar minuten een mooie Zippo aansteker storm. Uw bestelling is volledig veilig en zal u toelaten om unieke geschenken aan te bieden voor mensen die je liefde voor Valentijnsdag of Kerstmis.

Hoe maak je een gepersonaliseerde Zippo aansteker kiezen?

Sommige modellen worden aangepast met mechanische gravure (diamant tip), die een soort sieraden gemaakt met een goede staat van aangetaste met behoud van een glad oppervlak aanvoelt biedt. Daarom heb je een zeer getrouwe weergave van foto's met een gevolg van discreet en onveranderlijke personalisatie. Deze techniek wordt toegepast op de gouden of zilveren metaalmodellen name.

Andere aangepaste zippoaanstekers gegraveerd met een laserbundel die een laag verwijderd op het oppervlak van de aansteker (ongeveer 0,5 mm) aan het lichaam van Zippo die kunnen worden goud of zilver per model brengen . Met lasergravure, is het niet mogelijk om gradaties van een beeld te reproduceren. Maar door middel van een gepatenteerd proces, kunnen wij al uw foto's of afbeeldingen te branden met een zeer goede reputatie.

Zoals het geval is voor al onze fotocadeaus, raden wij u aan een goede kwaliteit foto's er beter uitzien. Wees voorzichtig ook schriftelijk lettertype maten te zwak om het risico uw tekst onleesbaar niet te gebruiken. In feite is het heel simpel: als je niet je tekst op de voorvertoning lezen op uw aanpassing, dan is het waarschijnlijk dat je niet krijgen om het te lezen op uw gegraveerde Zippo.

Je hebt ook de keuze tussen onze gepersonaliseerde aanstekers stormen, onder thema's die wij aanbieden. Voor motorfiets verslaafden, ontdek de Harley Davidson aanstekers voor de fans van muziek die we suggereren dat de Rolling Stones aanstekers, U2 en Bob Marley, en voor degenen die over sport passie, adviseren wij de voetbal wedstrijd of de Zippo basketbal. U vindt er een ruime keuze aan modellen te vinden, met ronde of vierkante randen vrij te kiezen op basis van uw smaak. De gepersonaliseerde graveren op je aansteker storm kunt u kiezen voor het patroon dat u wilt toevoegen of meerdere persoonlijke foto's door elkaar weg. Je aansteker brandstof wordt geleverd in de originele verpakking in een zeer snelle tijd (verzending aangeboden binnen 7 dagen).

Bieden een uniek persoonlijk cadeau met een gegraveerde Zippo aansteker!

Vul uw roker range met een lederen tas of een gepersonaliseerde Zippo geschenkverpakking, bestaande uit een woning en een fles benzine. De ideale aanvulling op een origineel en persoonlijk cadeau klaar te bieden. Inderdaad, om veiligheidsredenen, al onze navulbare aanstekers worden geleverd zonder benzine binnen. Wij adviseren dan ook het kopen van een fles van lichtere brandstoftoeslag (verkrijgbaar in de winkel of in alle tabakswinkels).

Jouw beurt! Kies uw model van op maat gemaakte Zippo aan uw collectie te verbeteren en klik vervolgens op Maken om uw personalisatie en directe visualisatie rendering voorstellen. Met een paar klikken, kunt u een gegraveerd cadeau. Een mooi cadeau idee voor het roken, te bieden heeft voor een verjaardag, voor Moederdag of Vaderdag! Een Zippo gravure zal het beste van ideeën gepersonaliseerde cadeaus voor een geliefde te zijn. Veel meer waard dan reclame of lichter dan een wegwerp aansteker bic, zal uw gepersonaliseerde Zippo voor een kerstcadeau of als een onvergetelijke bruiloft geschenk aan te bieden. U kunt er ook voor kiezen dit accessoire voor rokende man of vrouw om een ​​top business end geschenk te bieden aan de meest loyale klanten.

Promotionele artikelen kunt u originele relatiegeschenken aanbieden aan uw medewerkers, leveranciers of klanten. Zoals voor vrouwen die je kunt een Zippo Slim model te kiezen, dunner, kunt u kiezen voor deze heren traditionele High Poolse model. Graveer uw nek duplex aansteker met een patroon, een foto of logo van uw bedrijf. Custom fotograve biedt een weergave kwaliteit en onveranderlijke pas op de plaats.

De gepersonaliseerde Zippo, een kwaliteit cadeau, gegarandeerd voor het leven!

Sinds 2007, Gravissimo is marktleider in gepersonaliseerde Zippo aansteker! Wij bieden meer dan 100 verschillende modellen. Vertrouw op onze expertise en know-how te bieden echte Zippo gegraveerd accuraat en professioneel. Of mechanisch of lasergravure, uw aanpasbare Zippo met foto en tekst, zal een unieke en lichter met een levenslange waterdicht te bieden!

Om uw persoonlijk geschenk idee voltooid, kunt u onze artikelen met foto graveren te begeleiden. Voor voorbeelden sieraden foto als het hart hanger verzilverd met zilveren of gouden ketting of armband met de initialen. bieden ook een gepersonaliseerde pen box, klok, koelkastmagneet of een gepersonaliseerde mok. decoratief object of voor dagelijks gebruik, kunt u ook beschikken over een fotolijstje, een aangepaste iPhone case, een ergonomische muis pad of een foto pluche.

Fancy of origineel, onze cadeau-ideeën aan de charme van het hele gezin! Stort je op het aanpassen van uw volgende kerstcadeaus en plezier hebben om je heen.

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepast" kunnen u interesseren:

Aansteker Zippo Aansteker Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.