De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Kantoorbenodigdheden of gepersonaliseerde Gegraveerde foto


Voeg een leuke touch aan uw werkruimte door de aankoop van onze aangepaste briefpapier.

Gepersonaliseerde cadeau voor Office : De meest populaire

22,90 €

Of het nu om uw aangenaam en origineel werkdagen versieren met uw mooiste souvenir foto's, een portret van een geliefde of dat marketing support doen met uw bedrijfslogo en taggen van uw partners of klanten op een zakelijke afspraak, worden gepersonaliseerde geschenken ook weergegeven in het kantoor! Hier is een goed cadeau idee voor zowel mannen als vrouwen.

Geef haar werkruimte een persoonlijke ziel en blijf dicht bij u een beetje van wat je dierbaar is, is het mogelijk met onze aangepaste kantoorbenodigdheden. Kies portret van uw lieveling (e), een foto aandenken aan een onvergetelijke reis van een belangrijke gebeurtenis van uw kinderen of samenstellen van een tekst, kies een citaat, dan worden geleid door onze online wizard te maken je zelfs de inrichting van uw kantoor. Als u een artistieke ziel hebt, kunt u ook een effect van die aangeboden aan meer originaliteit te selecteren.

Bent u een ondernemer? Al deze producten zijn goed voor je omdat je weet hoeveel een promotie-item het verschil tegen een klant kan maken en bij te dragen aan het succes van uw verkoop. Deur kaarten, de gelederen pennen, aktetassen of ondersteuning voor Post'it®, componeren beeld een instelling met uw logo, slogan, contactgegevens, of een zakelijk evenement als zijn verjaardag of schepping de introductie van een nieuw product. Relatiegeschenken einde van het jaar, het behoud of distributie op een beurs die garant staat voor een rendement op wat investeringen.

Aangepaste accessoires om uw dagen op het kantoor op te helderen

Wij reproduceren uw creaties dankzij de kleur sublimatie techniek voor een betere kleurweergave en het contrast en een verblijftijd garantie.

Ontdek ook een bladwijzer voor het lezen van liefhebbers of kits aan te passen naar school of het werk!

Dus hier ben je met een brede selectie van aangepaste kantoorbenodigdheden waar u ongetwijfeld uw geluk te vinden, goedkope producten aan te passen te fleuren uw werkplek of om verbinding te maken met uw klanten. Aan te bieden als een geschenk voor Vaderdag bijvoorbeeld!

Andere gaven van de categorie "Huis & Deco Gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.