De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde verjaardag cadeau voor een baby 1 jaar


Voor zijn 1 jaar, biedt hem een ​​persoonlijk cadeau, zoals een geborduurde deken of set gegraveerd met zijn naam. Een schitterend cadeau voor een kind en zijn moeder.
36,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Uw kind of neef zal binnenkort viert haar eerste verjaardag en u wilt een origineel cadeau voor kiezen om deze belangrijke verjaardag te markeren. Dus kiezen voor een gepersonaliseerde gift voor baby 1 jaar uit ons uitgebreide assortiment van bijzondere voorwerpen, geborduurd, gegraveerd of bedrukt.

Ontdek een verzameling van cadeau-ideeën om de verjaardag te vieren van uw baby zoals het hoort! Het is alweer een jaar geleden dat hij in je leven kwam en dat hij van streek. Voor zijn deel, is hij veranderd en gegroeid sinds de geboorte! Hij heeft al gemaakt of op het punt om zijn eerste stappen te zetten, begon hij te spreken en het is zeer snel groeiende. Jongen of meisje, je wilt haar gelukkig voor deze kans met een decoratief object of een geborduurd kledingstuk dat zal toelaten om een ​​levenslange herinnering aan deze unieke verjaardag behouden maken

Om de traditionele algemeen speeltuig meestal voor verjaardag of Kerstmis van een kind van 1 jaar aangeboden te wijzigen, ontdek dan deze geschenkdozen, borduren met zijn voornaam, geboortedatum of initialen! Voor zijn badjas te ontdekken een zeer leuke doos, verkrijgbaar in maat 12 maanden en in 3 kleuren (beige, roze of blauw). Het bestaat uit een badjas en een tas, zowel geborduurd op dezelfde manier als u wilt. Sterker nog, door middel van onze online design tool, kunt u de kleur van de draad, het lettertype rendering selecteren en bekijken direct op je creatie. Dus, geen verrassingen bij aankomst!

Bied een gepersonaliseerde gift voor een 1 jaar oude baby en zijn origineel voor dit jubileum!

Bij het aanbieden van dit soort aanwezig zijn om een ​​baby, moet je denken dat wij ook zijn ouders zal bevallen! Een foto tafel met de mooiste portret van hun kind, die hen zal aantrekken. Een hangen in de babykamer of de woonkamer naar een fotogalerij van het hele gezin compleet te maken!

Een bib of een bodysuit geborduurde doos met haar naam of bijnaam zal ook genieten vader en moeder! Verkrijgbaar in een groot aantal modellen, kleuren en maten tot 18 maanden voor kleding, bent u verzekerd van een aangepaste kleding te vinden voor kinderen die een unieke herinnering aan de verjaardag van het kind zal zijn.

Voor een gepersonaliseerde gift voor baby 1 jaar geslaagd ook kijken bij onze sieraden gegraveerd massief zilver. Vormige perkament, mooie ovale plaat of het hervatten van zijn sterrenbeeld, is een ruime keuze aangeboden. Sinds onze online configurator, kunt u uw tekst (een naam, een datum, ...) toe te voegen, selecteert u het lettertype en de grootte van het schrijven en het bekijken van de real-time weergave vóór de bevestiging van uw bestelling.

En als het al vindingrijk peuter, overwegen om hem een ​​mooie rugzak foto hij kan het overal mee naartoe nemen met hem in de kribbe, in de nanny of tijdens familie-uitjes. U zult begrijpen, vol met kleine originele geschenken en goedkope wachten u op Gravissimo.fr om zeker te zijn om het te vieren zoals het hoort en je geliefden, je vrienden of je familie te behagen. Met flexibele levering methoden, kunt u uw bestelling zeer snel (binnen 24 uur), indien nodig last minute te ontvangen!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.