De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde gift voor baby of kleuter leeftijd van 1 maand


Ontdek onze goede ideeën voor gepersonaliseerde giften voor een nieuw geboren onder meer dan 2000 gevonden. Pretty baby geschenken aan te bieden bij de geboorte.
36,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

De eerste maanden van het leven van de baby is waarschijnlijk de meest belangrijke. Na een paar dagen van het moederschap, volledig ging hij in het leven van zijn ouders, vond hij zijn kamer en milieu. De eerste bad, eerste lachje en de eerste slapeloze nachten doorspekt deze ene maand! En vaak, nieuwe ouders of familieleden zijn erop gebrand om dit evenement te markeren een mijlpaal. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde gift voor baby 1 maand, bent u verzekerd van een object of een kledingstuk dat zal raken het hart ontvangers en kan lang worden bewaard te kiezen.

In ons assortiment van producten aan de mensiversaire vieren (of moisiversaire!) Of een kind, vind bodysuits maat borduurwerk van de eerste naam of een grappige berichten zoals "Ik heb een maand en ik ben (bijna) mijn nachten! ". Kies de draad kleur en het lettertype en wij maken voor u een baby kleding op maat. En omdat we weten dat op die leeftijd ze groeien zeer snel, maak je geen zorgen dit geborduurde geschenk zal niet op de zolder worden opgeslagen na een paar weken. Integendeel, de moeder herinnerde zich een lange tijd omdat het de unieke zal houden en hem te herinneren aan de vroege dagen leefde met zijn kind vanaf de geboorte!

Zoals voor dekbedden, is het mogelijk dat je kleine meisje of jongetje al gevallen voor één van de ontvangen bij de geboorte voorwerpen die hij of zij niet heeft verlaten sinds. Maar als dit niet het geval is, genieten van zijn verjaardag om een ​​aangepaste security deken die worden geborduurd met zijn naam en telefoonnummer niet te verliezen of zo met een grappig bericht of een leuke bijnaam die u gaf om te creëren uw kind. Kijk ook bij onze op maat doek met een foto en tekst. Ze zal de baby te begeleiden gedurende zijn kindertijd en kan ook worden gebruikt om haar kamer op een originele manier te versieren.

Bied een gepersonaliseerde gift aan een maand van je baby te markeren en neem unieke herinneringen aan deze unieke leeftijd

Spreken van versiering van de zaal, een sneeuwbol "Baby" om met de mooiste foto van uw dochter of je zoon (verkrijgbaar in blauw en roze) zal een unieke aanraking te brengen en hebben de neiging om die kamer. Voor een origineel cadeau, bieden een sneeuwbol met een foto van het kind bij de geboorte. Zodat haar vader en moeder kan zien hoe hij of zij is veranderd in een paar weken!

En als u van plan bent om uw kind te dopen zeer binnenkort, neem een ​​kijkje op onze aangepaste hangers. Verguld of massief zilver, mooie sieraden gegraveerd met zijn foto en een datum en zijn naam worden aangeboden. We hebben ook gekozen snaren in lengte 25 en 38 cm om perfect te passen aan de jongste. Hier is een doop geschenk dat zeker is om de gelukkige ouders verrassen.

Tenslotte, bij de uitgang van het bad, een jong kind moet altijd warm gehouden. Daarom bieden wij een brede selectie van de baby handdoeken met kap of zonder, te personaliseren met een kleurenfoto en een boodschap of met een geborduurde tekst voor een elegante gift en kwaliteit.

Je begreep een gepersonaliseerde gift voor baby 1 maand zul je het kind, maar ook zijn vader en zijn moeder te verwennen door het aanbieden van een item ze kunnen zelfs houden wanneer hij niet meer nuttig voor hun bundel van vreugde .

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.