De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde cadeau idee voor de verjaardag van een 2 jaar oud


Ontdek onze gepersonaliseerde baby geschenken. Meer dan 2000 cadeau-ideeën te borduren of afdrukken met een foto of een naam. Goede ideeën voor geliefden en familie.
15,90 €
10,90 €
10,36 €
16,90 €
15,90 €
15,11 €
34,90 €
13,90 €
14,90 €
10,90 €
9,27 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Uw kind zal binnenkort viert haar twee jaar en je bent de voorbereiding van een verjaardagsfeestje dat hij zal herinneren! Maar goed dat het is op deze leeftijd dat hij zal beseffen dat dit evenement wordt gehouden in zijn eer en hij zal zijn vroegste herinneringen op te bouwen. En om het feest ontvouwt zich prachtig, plus een mooie decoratie en een mooie taart, moet het cadeau-ideeën die zal verbazen te vinden! Om dit te doen, bieden een gepersonaliseerde gift voor baby 2 jaar en zeker om hem gelukkig te maken.

Aan de inrichting van zijn kamer te vernieuwen en er toe te voegen kleur, kiezen voor een mooie sneeuwbol bedrukt met een familiefoto! Of, afdrukken van een foto canvas een foto of illustratie van een cartoon of zijn favoriete held. Met deze originele idee, je bent zeker een hit te krijgen met je kleine meisje of uw kleine jongen!

Ontdek onze mooie pluche zeer leuke foto's! Veel verschillende dieren beschikbaar zijn, zodat u kunt eenvoudig de dieren die hij liefheeft, de leeuw giraffe, door middel van de aap of eend. Dit nieuwe speeltje zal komen in een paar seconden in plaats van alle mensen die hij heeft ontvangen sinds de geboorte, omdat het uniek en haar imago zal zijn!

Voor bewuste meisjes, gaan naar een origineel cadeau doos met een mooie gegraveerde sieraden. Serveer met hanger gepersonaliseerde reeks van kinderen met een ideale lengte van 25 of 38 cm.

Deze verjaardag is ook een gelegenheid om de vader en de moeder te behagen. Waarom ze een foto kussen nemen van de mooiste kleine gezicht van hun kleine 2 jaar oude jongen niet bieden? U raadt het al, hier bent u zeker om een ​​gepersonaliseerde gift te vinden voor de baby 2 jaar en zijn hele familie!

Bied een gepersonaliseerde gift voor een 1 jaar oude baby en zijn origineel voor dit jubileum!

Je baby is gegroeid sinds haar geboorte, is het nu een jong kind, autonome van veel dingen en hij wil weten. Overwegen om hem een ​​van onze mooie aangepaste bindmiddelen die hem zal nemen om de oppas of de kwekerij te zijn deken, een fopspeen en al zijn speelgoed hij nooit wil vertrekken gemakkelijk dragen! Aan hem nu om haar activiteiten in haar zeer leuke rugzak voor te bereiden in de ochtend!

En om hem te laten zien dat dit is nu een grote jongen, geef hem zijn eerste set, bedrukt met de foto van uw keuze en zijn voornaam, zodat hij zijn kleurpotloden en stiften kunnen slaan!

Als u op zoek bent naar een kerstcadeau idee in geslaagd om een ​​groot kind 2 jaar, ontdekt het kind schorten kunnen worden aangepast met een naam, een datum of een grappig bericht! Verkrijgbaar in diverse kleuren, de kwaliteit van de schorten zijn geschikt voor kinderen groter dan 90 cm.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.