De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde baby cadeau aan zijn twee maanden te vieren


Offfez een aardige gepersonaliseerde gift voor haar twee maanden. Een geborduurd of bedrukt geschenk met foto's van zijn prestaties en zijn beste portretten.
36,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Je baby zal binnenkort viert haar 2 maanden en wilt u op de juiste wijze te vieren de verjaardag! Deze twee maanden werden gekenmerkt door korte nachten, knuffels, een glimlach en tranen en ze hebben meestal de mooiste van je leven geweest. Of het nu om een ​​geheugen van de vroege kinderjaren uw bundel van vreugde te houden of aan de collectie van bodysuits of dwarsliggers te vergroten, vindt u een grote selectie van ideeën om een ​​gepersonaliseerde gift voor de baby van twee maanden te hebben. Voor jezelf of om te behagen jonge ouders ga je gang en doorblader onze selectie van artikelen of foto's geborduurd.

De tijd van fles of borstvoeding geven is een bijzondere tijd in je enfant.Elle kindrelatie kan de moeder naar vader, maar ook een speciale band met haar kind te creëren, leren om te ontdekken, weten wat willen of wat mishaagt hem. Door het aanbieden van een leuke bib geborduurd of foto, zul je dat moment dat er iets nog unieker te maken. Een naam, een grappig bericht of een schattige baby beeld zal dit zeer kostbaar geschenk voor de ogen van de vader en moeder te maken.

En als uw pasgeboren kwamen net voor de winter, zult u een mooie hoed die haar bib geëvenaard ontvangen. Geborduurd met de tekst van uw keus, zal dit hoofddeksel helpen hem niet te verkouden en maken het nog mooier dan het al is!

Kies een geschenk gepersonaliseerde foto of geborduurd met tekst tot 2 maanden van uw baby te vieren!

De meest genereuze kan een kijkje nemen op de zijkant van de body kits met 2-5 munten om deze baby die zullen aankleden van kop tot teen te voltooien! Ook proberen de zakken of deken doos, die meer dan een deken geborduurd slippers bevatten, rammelaars voor sommigen en een aardige zak, ook geborduurd, wat erg handig om de zaken van de zuigeling te vervoeren zijn. Alle producten zijn 100% Velboa voor het welzijn en het comfort van uw kind.

Het mooiste van gepersonaliseerde cadeaus voor pasgeborenen, dat is ongetwijfeld het geval Luxe Cuddle Night. Verkrijgbaar in roze of blauw, het bevat een slaapzak, een deken (beide identiek geborduurd) en pluche. Alles wordt gepresenteerd in een mooie geschenkdoos en zal de perfecte idee om een ​​jong kind te verwennen zijn!

Of het nu gaat om een ​​jongen of een meisje, kies een gepersonaliseerde gift voor baby 2 maanden en plezier hebben op hetzelfde moment zijn vader en zijn moeder met dit memento ze kan houden voor een lange tijd

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.