De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde Gift van de Baby Idee van 3 maanden, meisje of jongen


Ontdek onze cadeau-ideeën aan te bieden aan haar 3 maanden. Klantgerichte giften met een foto of een naam aan de pasgeborene en zijn moeder te behagen.
36,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Dat is het, het is al een kwart dat de baby je leven binnenkomt. En u wilt deze verjaardag met een origineel cadeau te markeren? Dan bent u op juiste adres! Om je meisje gewoon moeder of je beste vriend te behagen, kiest u een gepersonaliseerde gift voor baby 3 maanden de tijd om dit prachtige stukje kool bederven.

Of het een meisje of een jongen, een aangepaste afbeelding tafel met de mooiste babyfoto's genomen tijdens de eerste weken. Deze decoratief object zal perfect om de inrichting van de kamer of die van zijn ouders aan te vullen zijn.

En om de kamer van uw kind te versieren, dan kunt u ook kiezen voor een van onze mooie aangepaste pluis. Giraf, hond, kat of lion wat dier dat geeft je het gevoel dat je je geluk in onze verrassend menagerie zult vinden! Zijn shirt zal worden gedrukt met een foto van uw kind, evenals zijn naam en geboortedatum bijvoorbeeld.

Marquez 3 maanden van uw baby door het aanbieden van haar een persoonlijk cadeau met een geborduurde afbeelding of gift met tekst

Voor de kleding van kwaliteit en 100% katoen, geborduurd kiezen voor een lichaam. De kimono of gestreept patroon zijn perfect voor een gepersonaliseerde gift voor baby 3 maanden. Originaliteit en stijl maken deze lichaamseigen kleding ontwerpen en modern! Of u wilt een naam of een leuke bericht toe te voegen ontketenen uw verbeelding en selecteer het lettertype en de tekstkleur van uw tekst voor een aangepaste geschenk.

En als de doop van uw neef of nicht uw aanpak, is het tijd om hem te kiezen voor een gepersonaliseerde medaille zal worden gegraveerd met zijn foto en zijn naam. Met ons kind ketens, kan hij deze hanger te dragen op jonge leeftijd.

Voor uw kleindochter of uw grand-zoon, hebben een lichaam doos of deken doos die zal worden geborduurd met haar naam. Zijn vader en zijn moeder zullen blij zijn met dit originele idee dat elke dag zal vergezellen.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.