De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Vier 6 maanden baby met een origineel persoonlijk cadeau


Bieden een persoonlijke gift voor de 6 maanden van de baby. Een belangrijk punt om te worden gevierd met dit geborduurde met de naam of de foto gave van zijn exploits.
36,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Je baby zal binnenkort viert haar 6 maanden. Deze belangrijke verjaardag in het leven van uw kind moet worden gemarkeerd. Niet per se door een dure aanwezig, maar vooral door een persoonlijk geschenk dat uniek is en heeft daarom grote waarde, maar ook voor zijn ouders voor hem, want hij kan een herinnering aan zijn jeugd te behouden als hij groot is.

Gepersonaliseerde gift voor baby 6 maanden zal u toelaten om vader en moeder te verrassen. Voor een meisje of een jongen, ontdekt een brede selectie van geborduurde kleding, handdoeken bedrukt met foto en tekst, maar ook decoratieve items voor haar kamer als een foto sneeuwbol of een aangepaste pluche.

Terwijl de eerste tanden op het punt om hun uiterlijk te maken, je deelt echte momenten van geluk met uw kind. Hij houdt van spelen in het bad begint te zitten voor een paar seconden en je voelt je meer en meer nieuwsgierig, kijken naar alles wat er om hem heen.

Vier de 6 maanden van uw baby met een geborduurd of bedrukt gepersonaliseerde gift en markeer deze verjaardag een mijlpaal!

Voor sommigen is het ook de leeftijd om de baby sessies zwemmer starten. Aanbevolen door vele kinderarts, zal deze activiteit kan uw kind zeer comfortabel in het water voelen. Het zal dus bang zijn of leg je hoofd onder water of spatten dat kan gebeuren met hem in het gezicht. Deze sessies kunnen ouders medeplichtigen en leuke momenten leven met hun kleintje.

En voor die momenten perfect te zijn, Gravissimo gedacht om vrij geborduurde bad kasten verzinnen. Verkrijgbaar in roze en blauw, deze gave set bestaat uit een zak en geborduurd badcape en een zacht kussen zodat u uw kind te veranderen voor en na de vergaderingen comfortabel en veilig. Volledig spons materiaal, zal dit vak begeleiden u waar u ook naar het zwembad of de zee, in de zomer en winter.

Je begreep, dit jubileum is een must en bieden een persoonlijke gift voor baby 6 maanden zul je de hele familie te vullen! Wacht niet tot onze selectie van originele ideeën te bladeren. Het lichaam geborduurd met zijn pet en slippers geëvenaard door een grappige bib die een foto en een grappig bericht veel items beschikbaar zijn voor moeder, vader en de baby ... natuurlijk behagen verschijnt!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.