De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde idee van 60 jaar voor de verjaardag van een senior


Geef hem een ​​aanpasbare cadeau voor zijn 60e verjaardag. Een omlijsting van haar kinderen of kleinkinderen, een geborduurde sjaal of zelfs een tafel voor een uniek en origineel cadeau.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Ontdek een selectie van origineel cadeau-ideeën op maat om de 60ste verjaardag van uw dierbaren te vieren. Bereid een gedenkwaardige verjaardag 60 jaar van je vader, je man of je beste vriend door middel van leuke decoratie ideeën. We moeten dit evenement op passende wijze te vieren en bieden een gepersonaliseerde gift voor de verjaardag van 60 jaar zal een goede manier om een ​​concreet geheugen en geweldig deze vakantie te houden.

Voor een man of vrouw, ideeën om een ​​senior in overvloed te behagen. Of u nu een foto cadeau met de portretten van haar kinderen en kleinkinderen of een leuke verjaardag tekst op een schort geborduurd of gegraveerd op een Zippo aansteker kiezen, des te belangrijker is om een ​​creatie gevuld met emotie bedenken en dat zal blijken bemind te worden zoals u weet.

Zoals pensioen nadert of plannen om een ​​paar jaar werken, een zestigjarige heeft vaak vele activiteiten en passies die oefenen tijdens de vrije tijd. Geniet ervan om een ​​object in relatie te creëren om zijn favoriete activiteit. Voeg een symbool, een tekening of een foto van je moeder probeert zijn passie voort te zetten en te observeren direct het resultaat via onze eenvoudige configuratie tool om te gebruiken.

Voor je oma of opa, die binnenkort zal terugkeren naar de zestig, kiezen voor een gepersonaliseerde gift voor de verjaardag van de 60 jaar dat hij of zij niet snel zal vergeten! Betreft de praktijk als een tas of een aangepaste portfolio, maar ook decoratief object met leidinggevenden moderne foto's of schilderijen canvas, ongeacht uw keuze en uw wensen, zullen jullie een idee dat uw budget past te vinden!

Vier de verjaardag van uw echtgenoot of je moeder met een gepersonaliseerde gift voor 60 jaar

Voor je grootvader zal zijn 60 jaar te vieren, bieden een mooie doos fles, aangepast met een foto of een persoonlijke foto en een naam of een tekst geschreven speciaal voor hem. Wees ervan verzekerd dat hij een lange tijd in dit vak herinnering aan dit evenement zal houden.

Voor je grootvader zal zijn 60 jaar te vieren, bieden een mooie doos fles, aangepast met een foto of een persoonlijke foto en een naam of een tekst geschreven speciaal voor hem. Wees ervan verzekerd dat hij een lange tijd in dit vak herinnering aan dit evenement zal houden.

Met betrekking tot uw grootmoeder, zal ze blij zijn met haar persoonlijk verjaardagscadeau met een portret van zijn hele familie. Of het nu een foto-object, gegraveerd of geborduurd, zie geluk is te lezen in zijn ogen bij het zien van deze aandacht zo bijzonder dat je had gedacht voor het!

Ontdek onze themed mok om de zestig of je vriendin of je vrouw waarin ze elke ochtend koffie of zijn favoriete thee genieten vieren. U kunt ook de kaart van de humor spelen grappige verbeelden een creatie die hem zal herinneren aan de momenten samen doorbrachten. Hiervoor kunt u een bepaalde schort kiest is perfecte ondersteuning voor dit type van ontwerp! Een ruime keuze aan modellen kunt u op het juiste item om je vriend te verwennen selecteren.

Voor deze kwaliteit, kiest u een Waterman pen of fijne vergulde hanger gegraveerd met het beeld en de boodschap van uw keuze. Voor een man of vrouw, hier is een idee dat de geesten en een item gedragen of gebruikt worden met liefde gemaakt door de nieuwe eigenaar zal in het teken.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.