De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde gift voor 70 jaar opa of oma


Geef hem een ​​persoonlijk cadeau voor zijn 70e verjaardag. Een tabel foto van haar kinderen of kleinkinderen, een hanger gegraveerd of zelfs een sneeuwbol, voor een uniek en origineel cadeau.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Je vader of je oma zal binnenkort haar 70-jarig bestaan ​​te vieren? Dan is het tijd om na te denken over een cadeau idee dat haar zal verrassen, haar gelukkig te maken, maar bovenal hem het gevoel alle liefde die je hem hebben getoond. Gravissimo zal u helpen de perfecte idee dat uniek en vol liefde zal vinden! Gepersonaliseerde gift voor de 70ste verjaardag van een geliefde zal u toelaten om iets origineels te bieden en dat zal niet worden gezien

Voor een man of vrouw, ontdek een groot aantal geselecteerd op hun kwaliteit en de kans om een ​​senior die zijn 70ste verjaardag viert verleiden producten! Deze verjaardag, net als alle afgeronde leeftijden is een mijlpaal en moet worden gevierd door een prachtig evenement met familie en vrienden. Jouw opa of je moeder zal houden om te zien dat ze verzameld rond hun dierbaren.

Met een persoonlijke foto, voornaam en geboortedatum, kunt u een gegraveerde hanger uniek en volgens uw wensen te maken. U kiest de locatie van de tekst, de grootte, maar ook de politie om het creëren van een volledig op maat. Onze online wizard zal u begeleiden en helpen u een gepersonaliseerde hanger die een beroep doen op een oudere persoon voor zijn verjaardag te bedenken.

Kies een gepersonaliseerde gift om de 70ste verjaardag van je moeder of je oma te vieren!

Als je moeder of oma waarderen fotolijsten of tabellen in canvas, verras haar door het aanbieden van een kader lei waar de foto van zijn kinderen en kleinkinderen rechtstreeks op de steun voor het weergeven van de kwaliteit zal worden gedrukt! Ontdek ook het model met het beëindigen van de klok waardoor het de tijd te controleren tijdens het kijken naar zijn leuke familie!

Voor de keuken, maak een foto of een schort geborduurd met zijn naam en voeg een grappig bericht! Of het nu gaat om een ​​man of een vrouw, deze schort hen nooit verlaten en begeleiden u bij de voorbereiding van gebak of familie barbecue.

Probeer ook een dozijn mokken stijlen, verschillende kleuren en met originele afwerking. Erg populair, deze alledaagse voorwerpen geworden uniek door middel van een persoonlijk portret. De mok met thema 70 jaar zal perfect voor de gelegenheid! Een gepersonaliseerde gift voor de verjaardag van 70 jaar van je opa of je oma te verblinden.

Voor een man, of het nu een vriend, je opa of je vader, kies een kabinet bestaande uit een fles houten doos, zodat de voorkant wordt gepersonaliseerd met de afbeelding en de tekst van uw keus . Binnen, zult u blij zijn om een ​​goede fles rode wijn of whisky te vinden. Een leuke verrassing voor een man amateur alcohol (met mate natuurlijk!).

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.