De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hier vind je een origineel gepersonaliseerde gift voor een vriend of vriendin


Je hebt vrienden in goud? vertel hen dan met een origineel persoonlijk cadeau. Geniet van een ongebruikelijke medium om hen te bedanken, verras ze en maken ze blij voor hun verjaardag, hun partij of zelfs voor geen bijzondere gelegenheid.
34,90 €
31,41 €
39,90 €
7,90 €
33,90 €
34,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

De verjaardag van je beste vriend snel nadert? Dan is het tijd om het idee dat dit hem dit jaar zal behagen. Wat is er mooier om te verrassen dan het kiezen van een gepersonaliseerde gift voor een vriend? Of u nu een gedrukte artikel met een foto gegraveerd met een boodschap of geborduurd met een naam wilt, zullen deze waaier van klantgerichte producten helpen bij het oorspronkelijke idee dat zal vliegen te vinden.

Voor een man of vrouw, ontdekken gepersonaliseerde schorten met foto's of geborduurd met een naam of een grappig bericht. Perfect voor degenen die genieten van tijd doorbrengen in de keuken of achter de grill! Deze praktische object kan zowel de verjaardag van je vriendin voor kerst of tijdens de housewarming van je buddy.

Uw vriendschap heeft veel waarde voor u en u wilt hem te herinneren door middel van unieke en originele details. Dit is de reden waarom het belangrijk is om zorgvuldig te kiezen uw volgende verjaardagscadeau. Vooral als er duidelijke leeftijdgebonden als haar 18 jaar, 30 jaar en 40 jaar! Het moet persoonlijk en op maat van hun smaken. En wie beter dan jij, haar beste vriendin, om erachter te komen wat er zal hem gelukkig maken!

Behandel uw beste vriend voor haar verjaardag met een gepersonaliseerde gift

De gepersonaliseerde gift voor vriend zal een zeer leuke verrassing net zo goed voor een meisje dan een jongen met het brede scala aan ideeën van originele objecten die wij aanbieden.

Uw "beste vriend" bleef bij u sinds college of de kleuterschool, en je weet dat je kunt altijd rekenen op hem of haar. U slaat ook alle memorabele momenten samen doorbrachten, het gelach, feesten ... Daarna kunt u genieten van een gepersonaliseerde mok, een fotolijstje of een ander decoratief object om hem te herinneren van de goede tijden door het selecteren van één of verschillende beelden en herinneringen door uw mooiste verklaring van vriendschap

Voor een flirterig meisje, kies dan een hanger gegraveerd, verguld of zilver. Voer het gewenste bericht, selecteer een vrouw of handschrift lettertype en maak snel een origineel juweel dat ze er trots op om te dragen zal zijn.

Voor een geek jongen, dus kijk in de PC-covers aan beide kanten bedrukt met symbolen en afbeeldingen van uw keuze. Hij zal nooit verlaten deze nieuwe high-tech accessoire zo handig als origineel aangeboden door zijn beste vrienden! Voor je vriend of je vriendin, kies een grappige foto geschenk dat het hart zal raken en te bewijzen aan hem hoeveel je liefde en weet dat op de vingertoppen!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.