De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde gift voor hond of kat huisdier


Bieden een persoonlijke gift om uw huisdier. Een medaille voor originele kat en gegraveerd met zijn naam of een halsband met uw telefoonnummer zijn geschenken ze zullen waarderen.
12,90 €
11,61 €
11,90 €
11,31 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Er zijn bijna 1-1 huisdier hoofd van de bevolking op het Franse grondgebied. En voor velen, hun 4 legged metgezel heeft een zeer belangrijke plaats in hun leven en in hun dagelijks leven. Dit is de reden waarom honden en katten ook recht hebben op hun persoonlijke gift voor dieren

Uw buren of dochter heeft net een leuke kleine hond? Als ze al een naam hebt gevonden, weet je wat je moet doen om hen een aangepaste gift te bieden: een ketting met haar naam, foto of telefoonnummer eigenaren personaliseren. Met onze online editor, vloeistof en makkelijk te gebruiken, zal het een makkie om lay-out van uw unieke creatie.

Hier krijg je een aardige gepersonaliseerde gift voor een dier en gelukkig maken de eigenaar van deze hond of deze kat

Onder onze reeks producten voor honden en katten, dieren ook medaillons te verbranden te vinden! Aluminium en verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende vormen (bot, hart, ronde, kenteken, ...), deze producten worden geleverd met twee soorten bevestigingsmiddelen om ze op te hangen heel gemakkelijk aan de halsband van je harige metgezel! Selecteer de tekst die u wilt abonneren (naam, telefoonnummer of adres) aan de voor- en achterkant en selecteer een originele lettertype voor een unieke je wilt en je match! We stellen ook een afbeelding, logo of symbool branden volledige aanpassing.

In de categorie medailles voor dieren, ontdekken ook de kleur modellen waar uw foto nauwkeurig worden afgedrukt met een enkele weergave en heldere kleuren. Met een foto medaille opknoping rond zijn nek, zal uw hond trots te lopen. Beschouw het aanbieden van deze gepersonaliseerde gift voor de dieren om de verjaardag van uw hond te vieren of om hem te verwelkomen in uw huis!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.