De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde kraamcadeau voor zwangere vrouw en baby


Bied een gepersonaliseerde gift aan moeder voor haar baby shower. Unieke en originele cadeaus voor haar en haar baby aan dit belangrijke moment van haar zwangerschap.
36,90 €
34,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Wat is precies een baby shower? Niet letterlijk vertalen, het is een baby shower, is een inwoner van de Verenigde Staten, die wordt georganiseerd voordat de baby geboren en waar zijn moeder hem zal worden gevierd, omringd door haar vrienden (meestal alleen meisjes! ). Dit is een tijd van de dag (ontbijt, 's middags snack of) waar u heerlijke gerechten kunt genieten, spelen we leuke spelletjes rond de zwangerschap en in het bijzonder het geeft geschenken aan de aanstaande moeder! Of is het voor haar om te zorgen voor het of zijn kind bederven, vind het goed idee om een ​​gepersonaliseerde gift voor een baby shower te bieden.

Sinds enkele jaren is dit festival gedemocratiseerd groeien in Frankrijk, Spanje of Italië. Deze dag zal de wijziging van uw vriend status van de vrouw aan die van de moeder symboliseren. In het algemeen, dit is tussen de 7e en 8e maand van de zwangerschap voor de moeder is fit genoeg, maar ook voldoende gerustgesteld door de goede voortgang van haar zwangerschap. Sommigen geven de voorkeur of zullen geen andere keuze hebben, maar om het feest te organiseren na de geboorte van de baby (om gezondheidsredenen of bijgeloof). Dit werkt!

De mannen, natuurlijk Papa, kunnen ook aanwezig op het feest met vrienden. Het is aan jou om te kiezen wat het beste bij u past! Cadeaus voor moeder of geborduurd kleding voor de baby, kan je alle mogelijkheden om je vriendin, je zus of je dochter te behagen voorstellen.

Kies een gepersonaliseerde gift voor een baby shower en verwen moeder en baby!

Of je nu zelf je eigen baby shower of uw beste vriend te organiseren, Gravissimo biedt ideeën om een ​​gepersonaliseerde gift te geven voor een baby shower en haar eigen decoratie te creëren! Behandelt, activiteiten, kleine geschenken gegeven aan gasten, denken aan alles om ervoor te zorgen dat dit evenement een succes wordt!

Voor de inrichting, is het essentieel om een ​​gekozen thema, een kleur geassocieerd met de gebeurtenis. Om deze keuze te vergemakkelijken, is het altijd beter om te weten van de baby geslacht zal u begeleiden in uw beslissing. Dan zal het gewoon creëer je persoonlijke inrichting voor het evenement.

Een mooie gepersonaliseerde fotolijst die een beeld van de toekomstige ouders toen geboren zal ideaal om een ​​authentieke sfeer te creëren. Iedereen zal zich afvragen of te raden die graag zuigeling (ra) het meest! Ook maken onderzetters nemen van uw thema of mooie plaatjes mokken. Elke gast zal verlaten met haar naar een aandenken aan deze unieke dag.

Waarom niet deze originele mok met een handvat gesneden zuigtabletten vullen? Met een foto en tekst, kan deze traditionele zoetigheden om uw gasten worden aangeboden bij deze gelegenheid. Je begreep, Gravissimo is er om u te ondersteunen, zowel bij de voorbereiding en in de loop van uw evenement en u zult een perfecte sfeer te creëren om de toekomstige gelukkige moeder te maken!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.