De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Idee gepersonaliseerde gift voor medewerker, vrouw of man


Bieden een uniek en origineel cadeau met een foto van zijn werk vrienden. Verras hem met een geschenk idee met een werkgeheugen.

Cadeau personnalisé Collègue de travail : De meest populaire

23,90 €
21,51 €
10,90 €
9,27 €
16,90 €
22,90 €
19,90 €
14,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Bij een pensioen of een baan te veranderen naar een collega op het werk, we vaak het organiseren van een afscheid van hem succes wensen voor zijn toekomstige werkgelegenheid of voor zijn welverdiende pensioen. De gepersonaliseerde gift voor een medewerker zal meer intiem zijn en overeenkomen met de smaak en de verwachtingen van de betrokken persoon. Hij of zij zal een geheugen van zijn voormalige medewerkers te houden!

Een gepersonaliseerde gift voor een werkcollega

Verlangen naar uw kantoor collega behagen ter gelegenheid van haar verjaardag? Ontdek ons ​​aanbod om hem te verrassen met een foto en een grappig bericht! De begroting is een van de belangrijkste criteria voor het kiezen van een cadeau. Zoek een goedkope maar kwalitatief hoogwaardige producten om zeker te zijn om hem gelukkig te maken. Het is gepersonaliseerd met een foto of gegraveerd, hebben we per se een voorwerp die overeenkomen met hun smaak en verwachtingen en waar je een herinnering die u samen gedeeld toe te voegen.

Originele objecten voor het afscheid van je collega

Hij of zij houdt van de nieuwe technologieën? Waarom niet een pc of een cover telefoon shell geven? Een ruime keuze aan modellen is verkrijgbaar voor alle notebook maten en voor alle grote smartphone-merken. Voor een roker, ga dan voor een Zippo aansteker of Sarome voor deze kwaliteit die zeer lang zal blijven. Gegraveerd met een origineel bericht, zal dit alledaags voorwerp hem overal te volgen en hij zal je niet vergeten! Wat uw budget en of het een individu of groep geschenk, bieden een gepersonaliseerde gift voor een collega op het werk is een heel origineel idee, dan ga je gang en doorblader onze selectie!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.