De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde gift medeleven om nooit te vergeten


Noodzaak van een gift voor de dood van een familielid. Bieden een persoonlijke gift met een foto en een mooie boodschap om afscheid te nemen. Unieke geschenken die niet de tranen zal stoppen.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Het verliezen van een dierbare is altijd moeilijk om te leven. Of het is een oud-dood, een verdwijning dat een lange ziekte of die na een ernstig ongeval volgde, het is nooit gemakkelijk voor familie en vrienden om deze momenten van pijn leven en verdriet. Uw aanwezigheid, woorden van comfort en persoonlijke aandacht die momenten een beetje minder moeilijk om te laten maken. Door te kiezen voor een condoleance persoonlijk geschenk, je ze bieden de mogelijkheid om een ​​unieke herinnering aan houden hun geliefde door middel van zijn mooiste portret afgedrukt op het medium van uw keuze.

Zodra de geliefde gegaan, de herinneringen aan momenten samen doorbrachten worden herdacht. En te ondersteunen en te helpen uw dierbaren in hun verdriet, niets als een mooi souvenir foto gereproduceerd op een kwalitatieve ondersteuning als een lei fotolijst of glas. Stuur uw medeleven aan uw vrienden en familie door te kiezen voor een condoleance persoonlijk cadeau.

De nabestaanden zullen al uw liefde en uw aanwezigheid in deze ongelukkige dagen nodig hebben. Of de dag van de begrafenis of de volgende weken opknoping, met hen en hen in staat stellen om met hen te houden een mooi portret van de geliefde.

Bied een condoleance gift gepersonaliseerd met een foto van de geliefde verdwenen

Het uiten van sympathie door middel van een nieuwe en unieke foto-object dat je vriend of je moeder in zijn kamer of in zijn woonkamer kunt installeren. Een doordachte en elegant geschenk om hem te helpen door middel van dit leven. In aanvulling op de traditionele bloemen gelegd op het graf op de dag van de begrafenis, bieden degenen die blijven een onvergetelijke herinnering van de verdwenen persoon.

U kunt ook kiezen voor een fotolijst op de begraafplaats kunt u overstappen tijd en slijtage te installeren. Om met een foto, een portret en een voornaam en een datum voor een zeer origineel en uniek object dat u het geheugen van een geliefde partij te vroeg zal nakomen.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.