De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gift rack aangepast voor een originele decoratie


Vrienden verhuizen naar een nieuw huis en het is een geweldige kans om te feesten! Komen niet met lege handen en kies een van onze gepersonaliseerde cadeaus voor rack om zeker te zijn om hen gelukkig te maken en hen te helpen hun huis te versieren met originaliteit.
24,90 €
34,90 €
31,41 €
16,90 €
14,37 €
14,90 €
13,41 €
13,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Voor uw vrienden die net kocht een nieuw huis, is het tijd om op zoek gaan naar een gepersonaliseerde gift voor het rek! Ze kozen voor een stad appartement of een huis in het land, bent u zeker om de deco design object of praktische accessoire dat ze niet meer kan gebeuren wanneer ze verhuisden in het bijzonder, omdat het zal worden afgedrukt met een foto te vinden of een symbool in hun imago en begeleid door een persoonlijke boodschap!

Een verhuizing, als het gepaard gaat met meer uitgebreide werk is vaak synoniem met vermoeidheid en lange werkdagen. Dus de jonge stel die net verhuisd is erg blij om eindelijk leven in zijn huis. Maar soms hebben ze niet de tijd of budget om het te versieren als ze willen of voeg een meer persoonlijke touch.

Dit is waar uw gift idee zal komen om vrienden, nieuwe eigenaren van een mooi appartement te ontmoeten! Glazen gegraveerd met hun initialen of de foto via de geborduurde handdoeken (badhanddoek, strand of kleed) of originele foto's en design kaders, een brede selectie van klantgerichte producten die beschikbaar zijn op onze online winkel voor uw plezier.

Wij staan ​​garant voor een snelle en betrouwbare levering aan uw gepersonaliseerde gift zal worden geleverd op tijd voor de housewarming van je vrienden of je zus. Met flexibele levering methoden, worden laatkomers gered! Wij bieden een levering binnen 24 uur via de optie Chrono.

Gepersonaliseerde inwijdingsfeestgift zal een persoonlijk tintje te brengen aan de inrichting van het huis

Of u nu een origineel of grappig idee nodig heeft voor een jong stel, een groep vrienden die net in een eenpersoonskamer of je broer die net het nest verlaten heeft bewogen, Blader door onze selectie en vind de ongewone geschenk dat zal inluiden deze nieuwe woningen en een nieuw begin.

Man of vrouw, er is voor ieder wat wils en met maatwerk kunt u een persoonlijke item te maken, of nuttig of het zou moeten fungeren als geluksbrenger voor deze accommodatie!

Foto mat, snijplank voor het koken, humoristisch straatnaambord of gepersonaliseerde mok op Gravissimo.fr, bent u zeker om een ​​gepersonaliseerde gift voor het rek van die hield van je vinden. Of het nu een decoratief object voor de kamer of in de badkamer of een keuken gebruiksvoorwerp met een foto afgedrukt of gegraveerd met tekst, kiezen en in een paar dagen zult u uw unieke aanwezig te ontvangen.

En als u de organisator van dit festival, waarom dan niet grappige foto's van de kleine geschenken die uw gasten een souvenir van je housewarming kunnen plaatsvinden? Magneet voor de koelkast via de sleutelhanger, zal al je vrienden een herinnering aan de inhuldiging van uw nieuwe woning en deze onvergetelijke avond!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.