De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde geschenk met uw bedrijfslogo voor een evenement


Bieden een unieke en originele relatiegeschenken om uw medewerkers voor een evenement of Kerstmis. Uw medewerkers zullen blij zijn om het logo van uw bedrijf te vinden op hun gaven.
10,90 €
9,27 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Kies een persoonlijk geschenk bedrijf om een ​​uniek souvenir aanbieden aan uw medewerkers, klanten of leveranciers. Voor een kwaliteit relatiegeschenk, kiest Gravissimo, heeft een Marseille KMO bewezen expertise en jarenlange ervaring op het gebied van personalisatie door middel van graveren en sublimatie. Meer recent heeft het jonge bedrijf nieuwe productie-eenheden te borduren en printen (UV, stickers ...) uit te voeren om haar productaanbod uit te breiden en bieden u meer dan 2000 ideeën opgedaan voor een gepersonaliseerde gift bedrijf succesvol.

Of het nu voor de kerst, de verjaardag van uw bedrijf of nieuwkomers, kansen van harte welkom om relatiegeschenken te bieden tal van het hele jaar door. Voor mannen en vrouwen, ontdek ideeën gemengd of gewijd aan iedereen om zeker te zijn ze gelukkig en aanbod objecten die ze kunnen gebruiken in hun dagelijkse werk te maken!

Voor een vrouw, kijk uit onze spiegels of deur zak gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo en de initialen of voornaam Madame. Je geeft zichtbaarheid aan uw bedrijf terwijl het aanbieden van een praktisch en nuttig punt voor vrouwen die werken met je.

Om uw medewerkers te feliciteren of te bedanken uw klanten, bieden een persoonlijke relatiegeschenk kwaliteit

Voor mannen, kijk onder onze messen of merk Parker pen voor een gift van de stijlvolle en praktische zaak. Geen reclame goodies die zal verwennen na een paar dagen, Gravissimo biedt geselecteerd op hun kwaliteit onder grote merken, erkend in hun sector producten. Maak de keuze van de kwaliteit en profiteren van voordelige tarieven contact opnemen met onze sales team. U kunt een offerte aanvragen van elk van ons product sheets. In 24 uur, zult u uw offerte, afgestemd op uw wensen te ontvangen voor de beste prijs. Ons commercieel team staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en pas de offerte op basis van uw wensen.

Gravissimo biedt ook goedkope objecten ideeën om uw beste klanten of uw leveranciers bieden. Custom individueel of op een groot volume, elk van deze objecten zullen worden uitgevoerd met zorg door ons productieteam Marseille uitgevoerd.

Het bedrijfslogo wordt geweigerd op veel media. De telefoon shell (iPhone, Galaxy, Xperia, ...) via de geëtste dragees of computer sticker, invoert de kleuren van uw bedrijf in het leven van iedereen en markeer uw merk.

Wilt u een evenement te organiseren om het einde van het jaar of de verjaardag van uw bedrijf te vieren, overweeg dan een culinaire workshop! Trendy, deze workshops kunnen uw medewerkers om een ​​aangename tijd samen en verenigende te brengen. Deelnemen aan deze gebeurtenis om een ​​origineel te presenteren dan kunnen ze blijven: schort geborduurd of bedrukt met uw logo en de naam van elk.

Meer concrete en praktische manier elke dag, maak een foto mok met uw bedrijfslogo, samen met een USB-stick, altijd onmisbaar accessoire in de dagelijkse werkzaamheden. Je begreep, de steunen voor uw professionele evenement in overvloed en je zal voldoen aan klanten, medewerkers en leveranciers, ongeacht het budget dat u wilt toewijzen voor deze gelegenheid

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.