De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Dag geschenk gepersonaliseerde grootmoeders om je oma te vullen


Ontdek onze goede ideeën van giften aan te passen aan oma te vieren. Toon uw liefde met een uniek geschenk.

Cadeau personnalisé Fête des grands-mères : De meest populaire

16,90 €
12,90 €
11,61 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Het feest van de grootmoeders is een kans om generaties samen te brengen en dank de oma's van de hele aarde voor hun geduld, hun toewijding, hun grote verhalen en hun taarten zondag. Om haar te behagen en voor de gelegenheid op een originele manier te markeren, hier is een selectie van cadeaus voor het feest van grootmoeders 2020, om zichzelf te creëren.

Voor oma's kokette kiezen uit onze mooie hangers, verguld of staal, onze bedelarmbanden, maar ook onze zak spiegels, onze staal opknoping tassen, zowel nuttig en elegant. Zeer vrouwelijk en originele geschenken die je met een foto kunt personaliseren, een portret van zijn kleinkinderen op elke charme bijvoorbeeld, of u kunt een offerte bericht, een naam, een datum te branden ...

Mooie gepersonaliseerde gift voor het feest van grootmoeders

Voor zijn kleine huis, na te denken over de foto's schilderijen: klassieke leisteen of hout te leggen op het dressoir of open haard, tafels doek voor hun artistieke kant of tabellen zeer ontwerp van aluminium. Aan jou om creatief te zijn en pas met uw beste beeld, een familie foto, een souvenir foto en veel plezier met de aangeboden door onze online assistant mogelijkheden. Denk praktisch met klokken of kussens voor alle zachte en pluizige dutjes. Een verscheidenheid aan decoratieve accessoires voor de slaapkamer naar de woonkamer, door de keuken met de klantgerichte mokken of maaltijd lade.

De oma's airhead die altijd proberen hun belangrijkste waarderen de muurbeugel voor opknoping of stalen sleutelhanger te personaliseren met een foto. En oma's een beetje geek? Trekken uit telefoon covers, muismatten of merk pagina's aan te passen als u een foto, een foto of een bericht wenst.

Om eraan te herinneren hem een ​​beetje sieraden dozen Pie je het bieden als je een kind was, waarom niet bieden een aangepaste sieraden doos of herinneringen aan een mooie tekening of familie foto, voor de opslag van kettingen noodles u bood hem de foto's of kleine tekeningen van haar kleinkinderen.

Veel gepersonaliseerde geschenken voor het feest van oma liefdevolle en originaliteit. Aanwezig op minder dan 10 € voor kinderen van het breken van de bank om hun eigen gift te creëren mogelijk te maken.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.