De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gift idee gepersonaliseerd meisje, geboorte of baby verjaardag


Ontdek onze goede ideeën voor gepersonaliseerde giften voor dochter. Romantische en unieke geschenken aan haar te plezieren met een foto of een kleine boodschap van liefde.
13,90 €
23,90 €
20,32 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Gravissimo stelt voor om een ​​gepersonaliseerde gift voor dochter bieden om een ​​verjaardag te vieren volgende Kerstmis of om een ​​doop te vieren. De gravures, geborduurd of afgedrukte foto zal u toelaten om een ​​meisje, een tiener, een kind of een baby te behagen. De sleutel is dat deze ongebruikelijke gift is vrouwelijk en girly voor claims dat alle jonge vrouwen in uw leven!

Voor iemand de leeftijd van 5, 10 of 20 jaar, moet u hier de gepersonaliseerde gift voor het meisje dat zal vullen. Of amateur mode en mooie kleren, muziek en decoratie voor haar kamer of appartement, blader onze sectie aan het origineel cadeau idee en trend die hem zal behagen en hem geluk te vinden.

Voor een doopsel of een geboorte, geven deze schattige baby deken geborduurde roze of een lichaamspakking met 5 stuks katoenen pasgeborene. U kunt ook de geboorte van uw meisje aan te kondigen door te kiezen voor deze mok gepersonaliseerd met een mooie roze thema geboorte. Je hoeft alleen maar naar de mooiste foto van uw baby toe te voegen en stuur deze moderne uitnodigingen aan uw naaste familie!

Toen ze opgroeit, kan het kind een t-shirt dragen met het beeld van zijn favoriete ster of zijn favoriete superheld! Maak jezelf op maat gemaakte kleding voor je kind. Onze textiel zijn aangepast polyester sublimatie. Dit betekent dat de afbeelding in het materiaal wordt geïmpregneerd door een hoge druk temperatuur. Dus geen risico dat het afdrukken is beschadigd of gerafeld is na verloop van tijd. Je shirt kwaliteit zal als nieuw blijven voor een lange tijd. En dit voor een kleine prijs en nog veel meer!

Bied een gepersonaliseerde gift voor een tiener of een kind op zijn verjaardag

In zijn 12 jaar voor zijn 16 jaar, zal een tiener onder de indruk van uw ongebruikelijk cadeau idee! Een plexi tafel met HD afdrukken van een foto van haar met haar vrienden kunnen komen en versieren met moderne en elegante muren van zijn kamer. U kunt ook een afbeelding van zijn passie voor paarden, dans of muziek te kiezen.

Uw dochter, in volle crisis van de adolescentie, je kwijlen en je relaties kan moeilijk zijn. Door te kiezen voor een aangepast object te bieden, alleen maar om haar gelukkig te maken of te vieren een bijzondere gebeurtenis, zal je bewijzen dat, ondanks wat ze denkt, weet je en je luisteren als ze praat! Dus als je hebt gesproken had haar nieuwste smartphone gedaald en het had bijna gebroken, u dacht meteen aan een aangepaste shell in Gravissimo bieden! Bestendig en verkrijgbaar in vele kleuren en het model, een iPhone of Samsung voor Photo romp haar in staat stellen om haar telefoon te beschermen, terwijl het aanbieden van een unieke stijl.

Als uw vriend is een paar, maakte hem verbranden plated hanger Goud of Sterling Zilver met een foto van haar met haar minnaar. Ze had hem verlaten en nooit vergeten dat je een vriend in goud!

Toen ze het nest te gaan om te studeren of te leven met zijn geliefde verlaat, is je kind nu een jonge vrouw, zullen blij zijn om een ​​tafelkleed of camera tas ontvangen met een foto van haar ouders of haar baby. Want diep van binnen, ze zal altijd je kleine meisje!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.