De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Geek gepersonaliseerde gift voor mannen en vrouwen, volgelingen van high-tech


Bekijk onze selectie van de gift voor geek te personaliseren met een foto en bericht. Unieke en originele high-tech cadeaus voor je vrienden.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Kies om een ​​gepersonaliseerde gift te geven voor uw geek broer, geekette je vrouw of je beste vriend! Hier is een origineel idee dat zeker is om een ​​man of vrouw die nooit verlaat zijn computer of video games te behagen. Deze term op grote schaal gebruikt vandaag de dag wordt verondersteld om een ​​persoon die een passie voor een bepaald gebied heeft aangewezen. Dit kan van strips, video games, computers of wetenschap. Dus als je jezelf in deze omschrijving te herkennen aan een vriend of familielid, weet je wat je moet doen: bieden een gepersonaliseerde gift voor geek!

Het toevoegen van een persoonlijke foto, logo of symbool op zijn passie, bent u zeker om het perfecte cadeau idee dat hem een ​​glimlach zal geven te vinden! Of het nu een tiener die 15 jaar of 18 jaar viert, een jonge man van 30 of een senior 60 jaar, kan de geek alle leeftijden te hebben en kan zowel een man een vrouw, dat is de reden waarom je in onze selectie van de gediversifieerde high-tech gadgets te vinden.

Verjaardag, kerstfeest, inwijdingsfeest of huwelijksgift of geboorte van een baby geek, ongeacht de gelegenheid, hier zijn de originele en praktische object dat zal vliegen met mensen die je liefhebben.

Bied een gepersonaliseerde gift voor een geek u houdt!

Uw man zijn smartphone nooit verlaat? Het is eerder Apple, Samsung Nexus of u zult douanegevallen vinden voor meer dan 50 verschillende modellen telefoons. Zodra de gekozen stijl (siliconen omhulsel, faux lederen tas, ...), zal het stel je eens voor een unieke creatie met de passie van je geliefde. Kies een foto, afbeelding of logo en voeg uw bericht, zijn favoriete citaat of alleen hun voornaam en in een paar minuten een gepersonaliseerde gift te verrassen en verleiden!

Voor een vrouw, ontdek ons ​​gamma van muis matten aangepast met een origineel thema en het ontwerp bedacht door onze grafische team. Vervolgens kunt u de foto en de tekst van uw keus. Dit bureau accessoire heel vaak van essentieel belang voor degenen die varen voor uren op hun laptop of desktop PC, zal elke dag te begeleiden. Ze zal aan je denken elke keer dat ze de waarde en ongetwijfeld dit artikel ook praktisch en ongewone waarderen.

Voor de inrichting van het huis van een geek, vindt u ook originele ideeën. Foto kussen met een Linux-logo of plexi tafel met een science fiction illustratie, er is iets voor alle smaken en stijlen, omdat je zelfs dat zal uw interieur te creëren.

Kijk ook bij onze PC covers verkrijgbaar in vele maten om uw laptop veilig te vervoeren. Douanemokken, ondertussen, zijn van essentieel belang om te genieten van een goede koffie aan de voorkant ervan. Mok roestvrij staal met glanzende afwerking, of magische mok kleur, de keuze is breed om zeker te zijn van het model die je leuk vindt. Ten slotte moeten we niet vergeten de traditionele USB stick gegraveerd met een naam of een bericht. Ze zal een man of een vrouw die in haar werk maar ook thuis de overdracht van bestanden, foto's te begeleiden en ... zal zo nuttig esthetisch zijn! Je begrepen, om te behagen een computer liefhebber of video games is nu eenvoudig dankzij Gravissimo. En dat alles voor een koopje! Kijk ook onder onze t-shirts, dog tags en Zippo aanstekers of Sarome om het perfecte idee te vinden!

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.