De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Geschenken gegraveerd met uw tekst of foto, deze gewoonte


Geef een cadeautje gegraveerd en gepersonaliseerd met een naam of een kort bericht. Unieke en originele geschenken, zoals een gegraveerde aansteker, een mes of een gepersonaliseerde pen.
55,90 €
50,31 €
10,90 €
9,27 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Een juweel met een unieke gravure voor Moederdag of Valentijnsdag

Wij bieden vele zilveren sieraden, en koolstofstaal, 18k vergulde of aluminium. Armbanden, hangers, armbanden: onze gegraveerd geschenken zal uw familie, mannen, vrouwen, kinderen of baby's verrukken. Hier zijn een aantal originele ideeën te bieden aan mensen die je liefde, voor Moederdag of andere gelegenheden, zoals een doop of een bruiloft. We dachten ook over uw 4-legged metgezellen: ontdek dieren medailles aan te passen. Dus als het ontsnapt, zal het een medaille met zijn naam en telefoonnummer te zijn!

Gepersonaliseerde lichter te behagen

Roken vrienden klagen klassieke aanstekers lopen aan beide beroerte of verliezen snel hun gas. Bij Gravissimo, bieden wij aangepaste aanstekers, grote merken. Hier is een uniek object dat plezier zal geven. Met ons merk modellen Zippo en Sarome, laser gegraveerd of percussie, geven deze een robuuste en kwaliteit. Wees origineel en een boodschap of afbeelding branden op de aansteker van uw keuze. We hebben alle soorten: excentrieke, elegant, klassiek. Met ons enorme aanbod zullen ze een beroep doen op zowel mannen als vrouwen. Bieden een gegraveerd cadeau voor een verjaardag of voor Kerstmis.

Geef een gift mes voor Vaderdag

Een mes met een gravure van zijn naam, een bericht of een datum een ​​bijzonder cadeau voor uw geliefde avonturiers, vissers en jagers! Vind messen grote merken, zoals Laguiole of Baladéo. Deze gegraveerde geschenk zal zeer geschikt zijn en kunnen worden gebruikt in alle omstandigheden. Voor de visserij, jacht, mes multifunctionele zak of keuken, er is iets voor alle smaken en stijlen. Met onze brede waaier van producten, belachelijk gemaakt door het aanbieden van een ongebruikelijk cadeau voor een verjaardag of Vaderdag.

Een USB-stick gegraveerd naar een origineel cadeau

Voor uw geliefde adopters van nieuwe technologieën, gegraveerd we ook geschenken nogal ongebruikelijk: een USB-stick aan te passen. Het zal uniek zijn! We hebben verschillende vormen, verschillende materialen (aluminium of hout) en in verschillende kleuren (rood, groen, zwart, fuchsia, paars). Heeft gesneden met een afbeelding of tekst, zal dit uw dierbaren te behagen. Bijvoorbeeld voor een fotograaf vriend, hij zal blij zijn om een ​​sleutel van zijn naam en afbeelding voor gemakkelijk dragen al zijn foto's. Dit kan ook een cadeautje voor haar klanten na een fotoshoot!

Pen gegraveerd als gegraveerd gift voor het schrijven met klasse

Een pen om het nog origineler personaliseren. We hebben verschillende merken: Waterman, Parker, Swarovski, Balmain ... Onze pennen zijn zeer elegant en verkrijgbaar in diverse kleuren afhankelijk van het merk, bent u gebonden aan een die uw gezin past. Mannen of vrouwen zullen van deze moderne gegraveerd geschenk dat ze elke dag gebruiken. Het is een geschenk nuttig, praktisch en duurzaam. Dat is ideeën te presenteren aan te bieden voor een verjaardag, voor Moederdag of Kerstmis.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.