De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zoek een gepersonaliseerde gift voor de dame van uw kind


Vind een cadeau idee voor een leraar of lerares door het aanbieden van een uniek en origineel cadeau met een kind foto.

Cadeau personnalisé Maîtresse - Maître : De meest populaire

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Het einde van het jaar nadert en je weet niet wat te geven aan de leraar of de leraar van uw kinderen? Of wilt u haar gelukkig voor de kerst te maken? Denk aan een gepersonaliseerde gift voor een leraar of een leraar om hen te bedanken voor hun werk tijdens het schooljaar. Om meer elanden dan normaal en voorzag niet in een doos bonbons of een boeket bloemen die weg zal gooien na een paar dagen, ontdek onze selectie van originele items!

Een gepersonaliseerde gift voor de dame van uw kind

Leer kinderen vaak veel voldoening, maar het kan soms lastig zijn! Dat is de reden waarom als het aanbieden van een aangepast object om een ​​leraar of een (een) Atsem zullen hun dag te maken. U zult hen bedanken voor het werk dat ze hebben gedaan met uw kind en hen te helpen door middel van deze unieke cadeau dat zeker zullen waarderen. Een foto van de hele klas en een notitie over een mok of een kit zal hen in staat stellen om een ​​lange tijd in deze klasse herinneren!

Een master geladen met een aangepast object

Kies een gepersonaliseerde gift voor een leraar of een meester. U hebt de keuze uit tassen, koffers voor tablet of pc, sleutelhangers en dit alles om zich met de hulp van onze assistent online! Of uw kind in de kleuterschool, CP, CE2 en CM1, kan het ook een mooi ontwerp dat u kunt toevoegen op een mok of op een van de bladwijzers die wij aanbieden.

Leraren zijn vaak enthousiast over het schrijven, ze besteden hun tijd te corrigeren en annoteren, bieden hen dan een pen om met gravure zal de perfecte aanwezig zijn! Zij zullen er trots op hun merk Swarovski pen dragen, Parker en Waterman gegraveerd met een "Thank you Mistress 'wanneer ze het nodig hebben (de hele dag met andere woorden!).

Wacht niet langer en ontdek onze prachtige collectie van de huidige € 4,90 tot € 169,90. Wat uw budget, zult u uw geluk te vinden, bent u op zoek naar een afzonderlijk object of aangeboden een geschenk van de klas.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.