De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Geschenk gepersonaliseerde natuur, cadeau idee voor de tuin


Voor degenen die graag in contact met de natuur, die nooit een wandeling in het bos of die houdt van om te zorgen voor de tuin te nemen weigeren, kiezen voor een van onze aangepaste soort geschenken. Origineel en praktisch cadeau-ideeën die zal een beroep op zowel mannen als vrouwen, maar ook de kinderen!

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Op Gravissimo.fr, vindt de vriendelijke gepersonaliseerde gift voor u. Maak een keuze uit een selectie van originele en handige artikelen. Bied aan om outdoor enthousiastelingen van producten aan de tuin te onderhouden, of genieten van zich daar aandeel momenten van gezelligheid. De producten in onze winkel zijn gemaakt in Frankrijk, de kwaliteit te waarborgen. We vinden er ook de producten van de grote Franse merken zoals Laguiole of Baladéo. Elke soort giften beschikbaar op onze online winkel is aan te passen. U kunt ze vervolgens branden op een naam, datum of bericht om unieke stukken te creëren. Een vriendelijke gepersonaliseerde gift kan vervolgens worden gebruikt om een ​​belangrijke gebeurtenis zoals een geboorte of een bruiloft, markeren of gewoon om te behagen met een scherp voorwerp naam van de eigenaar. Dus u het lemmet van een mes kan branden, borduren een schort of een registratie in een pot te drukken. Sommige items kunnen ook worden versierd met een afbeelding of foto van uw keuze.

Bied een vriendelijke gepersonaliseerde gift met een foto of bericht

Als u uw dierbaren te behagen voor elke gelegenheid, of het nu voor de kerst, een verjaardag of voor een geboorte, bestel een gepersonaliseerde soort geschenk van onze online shop. Kies bijvoorbeeld een tuinman geborduurde schort voor Moederdag. U kunt de namen van je moeder of zelfs een bericht in te voegen. Voor Vaderdag, kiezen voor een barbecue kit bestaande uit keukengerei en schort U kunt ook borduurwerk. Voor uw vrienden, bieden een golf kit waardoor ze hun gazon of terras praktijk te transformeren. U kunt dan branden op een metalen plaat op de kast. Of u nu een object nodig hebt om een ​​vrouw of een man te bieden, zult u het product dat deze pagina zal behagen.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.