De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zeg dank u met een persoonlijk cadeau als dank


Je wilt ze te bedanken, te profiteren van onze goede ideeën om een ​​gepersonaliseerde gift met een foto aan te bieden. Een foto cadeau voor je familie, vrienden of een plek om vakantie naar believen zo blij.

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Bieden een persoonlijke bedankje aan een familielid of vriend voor verschillende gelegenheden. Als u een belangrijke dienst gemaakt, aanwezig met u in een moeilijk moment was of je geholpen in het werk van uw huis, de situaties zijn even talrijk als de geschenken die wij u bieden!

Maak de keuze van een foto gift vergezeld van een nota en, natuurlijk, een "dank u" is direct geprint op een koelkast magneet, een mok of een pen of gegraveerd op een cocktail glas! Voor een man of vrouw, bieden wij originele ideeën om uw familie te bedanken of geliefde en toon uw dankbaarheid. Beter dan woorden die kan vliegen, zal het oorspronkelijke object van de open hart te raken, want het is speciaal ontworpen voor deze gelegenheid en zal een geschreven verslag te houden. Hier zijn wat het onderhoud van uw vriendelijk of romantische relatie en raken het hart die je liefde!

Gepersonaliseerde bedankje kan worden aangeboden om uw gasten te bedanken, of het nu familie, vrienden of vreemden. Ze je met open armen ontvangen tijdens uw vakantie en je hebt gehost in hun huis. In aanvulling op een uitnodiging voor het restaurant, zou je ze een unieke herinnering aan deze tijd te sturen samen om hun dankbaarheid voor hun gastvrijheid en aardig .. Een fotolijstje dat in de woonkamer of een muismat foto zal worden opgehangen uitdrukken zeer nuttig zijn in het dagelijks leven in aanvulling op decoratieve, zijn ongewone ideeën die de verrassing en geluk met uw dierbaren zal creëren!

Bieden een persoonlijke gift aan uw vrienden, familie bedanken of geliefde!

Een andere mogelijkheid om een ​​persoonlijk geschenk aanbieden aan uw vrienden of uw familie is in het organiseren van een familie-evenement, zoals een bruiloft of een doop. Elk van uw gasten een souvenir van de gebeurtenis naar huis te nemen, zij het een kleine sleutelhanger, gegraveerd glas, een bladwijzer of een muismat! Afhankelijk van het thema van uw evenement, het creëren van een reeks van originele objecten die u meerdere exemplaren bestellen. Tot 50 producten, garanderen wij on-time levering zeer snel (48 uur) om u flexibiliteit in uw organisatie!

Custom dragee kunt u uw gasten die het gebaar en de aandacht die u aan deze traditionele zoetigheden hebben gebracht zullen waarderen verrassen. Dit zal een unieke herinnering aan uw huwelijk of doop van uw kind te creëren. Uw gunsten gegraveerd zal niet worden verward met die ontvangen tijdens een familiefeest worden!

Of het nu om een ​​groot feest te vieren of gewoon om te zeggen dank aan een geliefde, Gravissimo biedt kwaliteit items om met persoonlijke foto's, tekst of een naam en een datum. Onze expertise staat garant voor kwaliteit en snelheid bij het verwerken van uw bestelling.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.