De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde gift voor terug naar school voor uw kind


Onze ideeën cadeau-ideeën voor het nieuwe schooljaar. Een gepersonaliseerde gift is perfect voor een succesvol schooljaar.

Cadeau personnalisé Rentrée des classes : De meest populaire

22,90 €
24,90 €
23,66 €
12,90 €
10,90 €
9,27 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Het nieuwe schooljaar is altijd een belangrijk moment in het leven van een kind. De ouders zijn zo enthousiast als nakomelingen van de eerste dag. Om dit jaarlijkse evenement te markeren, waarom niet een gepersonaliseerde gift om uw nieuwe school te geven?

Een nieuw jaar begint! Het liet voor terug naar 2019. klassen Of uw kind in de kleuterschool, basisschool, middelbare school, middelbare school of zelfs universiteit, ga je koopt haar wat schoolspullen, hoewel de meerderheid van hen zijn aanwezig door de school. Het etui is een essentieel onderdeel van het bindmiddel om potloden en pennen op te slaan. Hier krijg je een beeld dat past bij zijn persoonlijkheid, zodat het gaat zijn vrolijk. Gepersonaliseerde gift voor de nieuwe school van keuze die zal van invloed op alle scholen leeftijdsgroepen, maar vooral de grotere, is een pen (een pen of een pen) gegraveerd met een tekst die rechtstreeks gaat naar haar hart.

Pas het schooljaar voor uw kind!

Voor het nieuwe schooljaar, Gravissimo biedt meer gepersonaliseerde geschenk dat je kind zal begeleiden gedurende zijn schoolopleiding. Uw peuter kunnen hun favoriete sport te bekijken op zijn sporttas, het zal zijn heldendaden te ondersteunen. Het zal zeker een unieke rugzak met een foto in zijn beeld te hebben en beweren zijn persoonlijkheid. Met het college begint verantwoordelijkheden. Hij zal een portemonnee of tas voor het houden van zijn kaart kantine of transport nodig als hij naar school gaat met de bus. Zien elke dag een vertrouwd beeld gerust te stellen hem gedurende de dag. Op de leeftijd van communicatie, een veel jonge mensen hebben al mobiele telefoons. Om de zoete herinneringen aan de vakantie te verlengen, zal een foto van een shell of een cover van de telefoon blijven doen dromen. USB-sticks zijn allemaal hetzelfde, pas het aan, bent u zeker dat uw kind niet meer te verwarren met die van een klasgenoot.

Gravissimo per se een gepersonaliseerde gift voor terug naar school voor uw kind dat het uniek is voor hem te maken.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.