De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Bieden een persoonlijke pensioen gift aan een senior collega


Onze ideeën van giften aan te passen aan de pensionering van een familielid of vriend. Niets graag om plezier te hebben en laat je genegenheid.

Cadeau personnalisé Retraite : De meest populaire

7,90 €
6,72 €
7,90 €

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

De retraite is ongetwijfeld een van de grote momenten van het leven. Deze speciale evenement biedt nieuwe kansen en vrije tijd om zich te concentreren op zijn familie en zijn passies. Om dit belangrijke moment te vieren, niets als een persoonlijk cadeau voor hun pensioen.

U wilt een leuk en origineel cadeau ter gelegenheid van het afscheid van een vriend of een collega te bieden? U kunt kiezen uit een brede waaier van klantgerichte giften volgens uw wensen. Om een ​​mooi cadeau voor een man, wat dacht je van een branded pen gegraveerd met de naam of initialen van de gelukkige ontvanger te bieden? Als u op zoek bent naar een nuttig geschenk, ga dan naar de lichtere, de maaltijd lade of de cover voor aangepaste laptop.

Pensioen, een geweldige kans om een ​​persoonlijk geschenk aanbieden

Het geheugen dozen of sieraden dozen zijn ook heel praktisch met hun opslag. De deksel kan eventueel een foto of bericht zijn en zo een mooie gepersonaliseerde gift voor de pensionering van een vrouw. Andere eenvoudiger dragers zijn beschikbaar om een ​​foto af te drukken, zoals de thermo mok, muismat of een mat.

Omdat het einde van het beroepsleven opent reis prospects, zal schoudertas worden toegejuicht, vooral als het is bedekt met een gepersonaliseerde, een prachtige zonsondergang of een mijlpaal voorbeeld. Om dezelfde reden zal de handdoek versierd met een idyllisch strand de droom te brengen en te ontsnappen aan de persoon die u wilt vieren. Rokers zullen de sigaar mes of een sigaar kelder aanpasbare waarderen. En natuurlijk, de tijdloze gepersonaliseerde Zippo aansteker zal ook een gelukkig te zijn.

Aan de andere kant, als je wilt een cadeau aan uw baas Deco of collega die het verlaten van het bedrijf te maken, ontdekken de fotolijst of de tafel foto canvas. Selecteer de foto die u wilt worden overgedragen aan het doek met een high-definition drukproces. Al deze items, en nog veel meer, zijn originele geschenken voor alle budgetten. Bestel nu uw gepersonaliseerde gift voor hun pensioen onder Gravissimo.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.