De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde gift retro, vintage en trendy cadeau-idee


Fan van retro en vintage? Blader door onze selectie van gepersonaliseerde cadeau-ideeën over dit thema. Fans van de jaren '60 en retro stijl zullen blij zijn met de ongewone geschenk dat u hebt gekozen voor hun verjaardag of voor Mother's Day!

De andere categorieën die u kunnen interesseren:

Retro-stijl verschijnt bij u door onze collectie van voorwerpen aan te passen aan uw huis te versieren of om overal mee te nemen. Durf retro look door te kiezen voor één van onze tassen en geborduurde tassen. Uw naam of bericht wordt geborduurd in de kleur van uw keuze (uit 20 verschillende kleuren) om een ​​aangepaste retro gift te creëren zoals jij!

Onze geborduurde tassen zijn allemaal leer en bieden een hoogwaardige afwerking. Of u nu liever een glanzende of matte model, groot of klein is, zal de brede selectie van tassen vindt die u toelaten om een ​​die bij u past. Probeer ook handtassen retro stijl die kan worden geborduurd op een breed gebied zodat u uw creativiteit los te laten.

Retro gepersonaliseerde gift zal ook uitnodigen in uw huis en op de muren van uw woonkamer of uw kantoor planken. Ontdek fotolijsten aan vintage looks zeventig en dat zal kleur toe te voegen aan je leven.

Kies een gepersonaliseerde gift aan een retro vintage look aan uw huis te geven!

Of u liever posten van TV, radio of de Volkswagen busje hippie stijl, kiest u een kleurrijke omgeving waar zal worden aangepast met uw eigen foto's. Wij creëren en uw foto's af te drukken voor u in high definition op hoge kwaliteit fotopapier. En als je kinderen opgroeien, eenvoudig te vervangen door nieuwe foto's met behoud van de vintage frame dat u geniet van zo veel.

Bieden een origineel cadeau aan uw vrienden, vintage decor van de volgelingen en de oude stijl en verras hen! Voor een verjaardag, Moederdag of gewoon om een ​​beetje aandacht te geven aan iemand die je lief te hebben, cadeau-ideeën uit Gravissimo zijn een must!

Markeer uw mooiste foto's en de inrichting van uw huis te personaliseren met smaak! Maak uw huis een trendy plek in de voorhoede van de mode en omring jezelf met aangepaste objecten, of geborduurd, gegraveerd of in kleur gedrukt.

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.